Ételmérgezéstől szenvedett Bódi Sylvi

Bódi Sylvi hetekkel ezelőtt újabb szörfös kalandtúrára indult, ezúttal Indonéziába. A csinos modell két nappal ezelőtt súlyos beteg lett, ételmérgezéstől szenvedett hosszú órákon át. A Sumbawa szigeten szerzett élményeit megosztott a rajongóival is, nem túlzás azt írni, hogy Sylvi kalandregénybe illő élményekkel gazdagodott.

Sumbawai kaland

Sylvi az Instagramon, angol nyelven írta le, hogy mi történt vele. Mi tolmácsoljuk a szavait, érdemes elolvasni:

"Két nappal ezelőtt nagyon beteg lettem, ételmérgezést kaptam. Nagyon magas volt a lázam és teljesen kiszáradtam. Már az infúzió sem segített, így a barátnőm az éjszaka közepén ki kellett hívja a mentőket. Egy óra múlva megjelent egy fickó, cigarettával a szájában, valami régi kisbusszal érkezett, amiben állítása szerint alig volt benzin."

"Az infúziós állvány mindig rám dőlt, valahányszor a mentős srác kikerült az úton egy tehenet. Egy óra múlva meg is érkeztünk a kórházba, ami úgy festett, mint valami lerobbant indonéziazi McDonald's. Senki nem beszélt angolul, iszonyú volt a hőség odabent, tele volt moszkítókkal, és a vécé gyanánt egy földbe vájt lyuk szolgált." - írja Sylvi a közösségi oldalon, akit órákkal később láttak csak el.

"Reggel hat óra körül, hat infúzióval később odalépett hozzám a mentős srác és közölte, hogy hazamehetek." - fejezete be a történetet Sylvi, aki minden bizonnyal már jobban van.

Fotó: Instagram

Oldalak

Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...