Bed&Love

6 dolog, amit minden nap el kell mondanod a szerelmednek

Erős, tartós párkapcsolatot felépíteni az egyik legnehezebb küldetés az életben, éppen ezért állandóan dolgozni kell rajta. Ha azonban a következő 6 mondatot megpróbálod minden egyes nap elmondani a kedvesednek, már sokat tettél a közös jövőtökért.

1. Szeretlek

A lehető legegyszerűbb és legegyértelműbb szó, mégis egyre kevesebben, egyre ritkábban mondják a párjuknak. Ha megnevettet valamivel, ha ajándékot vett neked, esetleg főzött egy finom vacsorát, nyugodtan öleld meg és súgd a fülébe, hogy szereted.

2. Sajnálom

Minden nap történhetnek olyan incidensek, legyenek bármilyen aprók is, amelyekért bocsánatot kell kérned a másiktól, őszintén, szívből. Sajnos ez manapság nem annyira evidens, így nem árt néha emlékeztetnünk magunkat a szó fontosságára.

3. Gondolok rád

Még akkor is jólesik ezt hallani a másiktól – mondjuk egy kedves sms formájában – ha csak a munka miatt, mindössze egy napig vagytok távol egymástól. Mindjárt izgatottabban várjátok, hogy végre újra találkozzatok!

Fotó:belovedcollective.co

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.
Fashion&Beauty
Képzeld el, ahogy a nyári napfény megcsillan a fémes körmeiden, miközben egy frissítő italt kortyolsz a tetőtéri bárpultnál. Vagy ahogy valamelyik tengerparton élvezed a pihenést, és mikor...