5 tipp, amivel növelheted otthonod értékét

Szeretnéd eladni az otthonodat? Felújításon gondolkozol? Íme 5 egyszerű tipp, amit ha megfogadsz, növelheted az ingatlan értékét!

Minőség vs mennyiség

Építkezéskor, felújításkor és berendezéskor is inkább a minőséget válasszuk, mint a mennyiséget. A drágább, de jobb alapanyagok és berendezési tárgyak kifizetődőbbek, hisz jobban kiállják az idő próbáját, illetve később is hasonló értéket képviselnek.

Kerüld a trendeket!

A nagyobb értékű beruházások esetében inkább kerüljük a trendeket és válasszuk az időtálló megoldásokat. Nem csak az építkezés és felújítás esetében érdemes az örök klasszikusokra szavazni, de a nagyobb értékű bútorokat is úgy válasszuk ki, hogy ne menjenek ki hamar a divatból. A trendeket pár játékos és színes kiegészítővel is becsempészhetjük majd később az otthonunkba.

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.