Heti horoszkóp 2014.12.22 - 28.

A Nyilasok és a Skorpiók számára hatalmas változást hozhat az ünnep, főleg szerelmi téren lehetnek sikeresek ebben az időszakban. A Vízöntők ne stresszeljenek annyit, inkább próbálják meg humorral kezelni a helyzeteket.

Bak:
XII.22. - I.20.

Idén az ünnepeket kicsit nehezebben éled meg, hisz mostanában sokkal érzékenyebb vagy, mint máskor. Ne titkold az érzéseidet, inkább engedd őket a felszínre törni, hisz ez rengeteg problémát meg tud oldani és mások szemében valódi példaképpé válhatsz.

Híres Bak: Mary J. Blige

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Hiába terveztél el mindent szépen és gondosan, az utolsó pillanatban minden könnyen felborulhat és percek alatt létrejöhet a káosz. Ahelyett, hogy kiakadnál és az egészet sorscsapásként fognád fel, próbálj meg inkább nevetni magadon és a balszerencséden.

Híres Vízöntő: Alicia Keys

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandit!

Halak:
II.21. - III.20.

Az elmúlt hetek kifejezetten zűrösek voltak, de az egész évedet a káosz és a negatív energiák jellemezték. Szerencsére az ünnepek idejére teljesen ki tudsz kapcsolni és egy kis időre legalább minden visszazökken a régi, meghitt kerékvágásba, amikor még mindig minden rendben volt.

Híres Halak: Alan Rickman

Te még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Kos:
III.21. - IV.20.

Az idei ünnep igazán varázslatos lesz számodra, ám egy érzelmileg megterhelő beszélgetést még le kell folytatnod az egyik családtagoddal, akivel régóta nem találkoztál. Most, hogy összefuttok, már nem tudjátok halasztgatni a dolgot, végre tisztáznotok kell a múlt sérelmeit.

Híres Kos: Vince Vaughn

Tedd meg te az első lépést! Femrandi.hu

Bika:
IV.21. - V.20.

Kifejezetten szerencsés alkatnak vallhatod magadat, hisz az ünnep tényleg tökéletesen zajlik le. Finom ételek, meghitt beszélgetések, mókás pillanatok jellemzik a családdal és a barátokkal együtt töltött perceket, sőt most már a szerelem előtt sem tartod zárva a szívedet!

Híres Bika: George Clooney

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Ikrek
V.21. - VI.21.

Az idei év kicsit szokatlan lesz, hisz rengeteg változás történt az elmúlt egy évben, mégis lehet, hogy a veszteség fájdalmából is előnyt tudsz kovácsolni. Most már sokkal jobban megbecsülöd azt, amid van, így felszabadultabb és boldogabb pillanatok várnak rád ezen a héten.

Híres Ikrek: Annette Bening

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandit!

Oldalak

Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.