4 ajándék, aminek minden gyerek örül

Gyerekeknek ajándékot vásárolni először nem is tűnik olyan nehéz feladatnak, a boltban ácsorogva mégis kétségek gyötörhetnek minket: valami hasznosat vagy érdekeset válasszunk? Abszolút kezdők számára íme néhány pazar ajándékötlet, ami nemcsak szórakoztató, de praktikus is lehet a piciknek.

Kreatív játékok

A technikai kütyük szerves részei a mindennapoknak, sőt, az 5-6 évesek sokszor jobban kezelnek egy iPadet, mint némelyik felnőtt. Pontosan ezért nem árt, ha karácsonyra valami hagyományosabbal rukkolunk elő: színes gyurmákkal például órákig képesek lefoglalni magukat, ráadásul fejlesztik a térben gondolkodást és a látást. Hasonlóan szórakoztató lehet egy legó-készlet, amivel a gyerekek egész birodalmakat építhetnek a karácsonyfa alá.

A gyerekszoba dísze

Remek ötlet olyan ajándékot választani, ami a lurkók kuckójában is tökéletesen megállja a helyét. A különleges és mókás bútorok jó megoldások lehetnek, egy babzsákfotelnek például nemtől és kortól függetlenül mindenki örül. A lányoknak remek választás lehet a műanyag helyett egy fából épült babaház is – a gyerekek mindig jobban szeretik a szerelős játékokat.

Fotó: eachpeachpear.com, hayneedle.com

Oldalak

Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.