Elárasztották a macskák a Facebookot!

Tavaly nyári bevezetése óta hatalmas népszerűségre tettek szert a Facebook chates matricák, amelyek egyik kedvenc figurája Pusheen. A cuki cica és társai ezentúl az üzenőfalon, a kommentekben is fel fognak tűnni.

Szinte mindenhol lehet használni

A Facebook 10 éves történetének egyik legnagyobb újítása volt az egykor MSN-en is igen népszerű matricák bevezetése. A felhasználók eddig asztali gépről, illetve a mobiljaikról küldhettek egymásnak üzenetben különböző figurákat, ezentúl pedig az üzenőfalon, a bejegyzések alatt, a csoportokban és az események alatti kommentekben is használhatják ezeket. Kivételt képeznek az oldalak bejegyzései, ahol egyelőre nincs erre lehetőség.

Fotó: sherly.mobile9.com

Oldalak

Lifestyle
A zamatos eper frissen az igazi, és mivel sajnos gyorsan meg tud romlani, érdemes elsajátítani annak a trükkjét, hogyan kell jól lefagyasztani.
Sztárok
A bírálatok után Kamillának nem volt más választása, mint változtatni egy nagyot öltözködésében, hogy kevesebb kritika érje őt a ruhák miatt, melyeket visel.
Sztárok
Sokáig kellett győzködni, hogy Jákob Zoltán belemenjen a dologba, de végül meggyőzték. Viccből meg is kérdezték tőle, hogy akkor mi lesz így a Ferrarival?