Egy nő élete lenyűgöző rajzokban

Nem kell sokáig keresnünk olyan videók után, amelyek néhány percben bemutatják egy ember öregedését egészen fiatal korától. Sokan vállalkoznak arra, hogy akár minden nap lefotózzák magukat, majd összevágva a képeket látványos videókat alkossanak. Jeong Seok Hyeon, egy dél-koreai alkotó digitális rajzmunkáival ejtette bámulatba a nagyvilágot. Egy videóban mutatja meg egy nő öregedését pár hónapos gyermektől kezdve egészen idős koráig, majd az utolsó kép ismét egy kisbabát ábrázol. Az élethű rajzok minden elismerést megérdemelnek.

Itt a hihetetlen videó, ami elmesél egy egész életet!

Oldalak

Sztárok
Nigériai látogatásuk során a sussexi hercegi pár, Meghan és Harry óriási hibát vétett, amiért csak úgy zúdulnak rájuk a kritikák, valamint a nem túl szép jelzők, mint például a "hazaáruló", ami...
Egészség
Egy dologban biztosak lehetünk, és az az, hogy mindenkinek véget ér egyszer az útja itt a Földön. A halált kijátszani jelenleg még nem lehet, maximum nagyon sokáig élni.
Sztárok
Kamilla híresen rossz viszonyt ápol Harry-vel, és ez a nem elhanyagolható jelentőségű körülmény is szerepet játszott abban, hogy ismét meghiúsult Károly király és a sussexi herceg találkozója.