Tarts rendet az íróasztalon iskolaidőben is!

Az iskola kezdetével párhuzamosan egyre több dolog kerül az íróasztalra. Mutatok néhány trükköt, amivel rendben tudod tartani az íróasztalodat nagy erőfeszítés nélkül is.

Rendszerezz!

Tedd egy helyre az egyforma méretű tárgyakat. Például a füzeteket a füzetekkel, a könyveket a könyvekkel, a ceruzákat a ceruzákkal és a hegyezőket a radírokkal. Ezzel egy csomó helyet fogsz spórolni, ráadásul rendezettebbnek fog hatni az asztalod.

A kevesebb néha több

Rejtsd el a felesleges holmikat a fiókokba, a sok elöl hagyott kacat csak elvonja a figyelmedet a tanulásról vagy a munkáról. Az olyan dolgokat, amiket ritkán használsz, azt is tedd el szem elől, ha szükség van rá, ráérsz elővenni egy-egy dobozból.

Fotók: 79ideas.org, myidealhome.com, elizabethkartchner.com

Oldalak

Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.
Lifestyle
Magyarország egyik felén őszies, míg a másik felén tavaszias-nyárias hőmérséklet fog uralkodni. Megmutatjuk azt is, milyen időjárásra kell számítani a hétvégén!
Sztárok
Sokáig nem lehetett tudni, milyen szándékai vannak Vilmos hercegnek fivérét illetően, információk szerint azonban a trónörökös mostanra végső elhatározásra jutott.