Megvédte hírnevét a Placebo!

A Placebo 2012-es fellépése még csalódottságra adott okot, idén viszont talán a lehető legjobb formájukat nyújtották a tegnapi Nagyszínpados fellépésükön!

Every You Every Me

Percre pontosan este fél nyolckor lépett színpadra a Szigeten egy ütős kis felvezető számmal, majd tíz perc múlva jött a kezdeti extázis. Sucker love is heaven sent You pucker up, our passion's spent … a tömegben mindenki ugrál, majd egyszerre ordítottuk mindannyian, hogy EVERY ME AND EVERY YOU! Bizony, a Placebo talán az egyik legismertebb számával nyitotta a tegnapi koncertjét, egy olyan számmal, amit még az is ismer, aki azt hiszi, hogy a Placebo a Plútó egyik holdja. És bár sokan attól féltek, hogy mi lesz a maradék másfél órában, ha rögtön az elején ellövik az aduászt, a kezdeti katarzis a végére megmaradt.

Fotó: krutopridumal.ru

Oldalak

Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.