Fashion&Beauty

6 csábító parfüm augusztusra

A nyár a csábítás szezonja, így a fülledt augusztusban is érdemes beszerezni pár felejthetetlen illatot, mely segíthet a kiszemeltünk behálózásában. Íme a 6 kedvencünk!

Roberto Cavalli - Exotica

A Cavalli mindig is ismert volt szenvedélyes, extravagáns és kirívó ruháiról és illatairól, így az Exotica tökéletesen illik a sorba. A merész és erőteljes illatú parfüm remek választás lehet a fülledt nyári estékhez, hisz fejillatában a mangó, a szívjegyében a frangipáni, míg alapjában a szantálfa dominál. A 75 ml-s üveg 14.200 forintért lehet a miénk.

Davidoff - Cool Water Coral Reef

Merülj el a tenger érzéki szépségében a Davidoff új illatával. Ezt a gyengéd és nőies kompozíciót édes gyümölcsök és elbűvölő vizes jegyek teszik olyan felejthetetlenné, sőt a görögdinnye és a szűzies gyöngyvirág varázsolja el érzékeinket. Az alapillat púderes érzékiségét a parfüm fő eleme, a nőszirom adja, ami tökéletesen illeszkedik a parfüm férfi verziójához. A 100 ml-s kiszerelés 13.600 forintért vásárolható meg.

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...