Fashion&Beauty

Az önbarnítás fortélya

Hivatalosan is elérkezett a nyár, a hosszú strandolások és sütkérezések időszaka. Ha biztonságosabb módszerrel szeretnénk szert tenni ragyogó barna árnyalatokra, használhatunk önbarnító krémeket. Ezeket a tanácsokat érdemes szem előtt tartani, ha önbarnításra adjuk a fejünket.

Radírozz

Kiemelt fontosságú, sőt elhagyhatatlan lépés, hogy minden krémezés előtt alaposan radírozzuk át testünk minden pontját. Ezáltal megszabadulunk az elhalt hámsejtektől, a bőrön megtapadt szennyeződésektől. Ha nem szeretnénk zsiráfokat is megszégyenítő foltokkal utcára lépni, tartsuk észben, hogy a bőrradír használata elengedhetetlen az egyenletes szín kialakulásához.

Válassz körültekintően

Ma már különféle textúrájú készítmények kaphatóak erre a célra, akad köztük krém, zselé, hab és mindezek számos árnyalatban megtalálhatóak. Fontos, hogy vásárláskor legyünk tekintettel eredeti bőrszínünkre és annál csak 1-2 árnyalattal sötétebbet válasszunk, ha nem szeretnénk két lábon járó sárgarépaként járni az utcákat a következő napokban. Az arcunkon nagy odafigyeléssel használjunk efféle kencéket, csak kis mennyiségben és finoman eldolgozva, különösen ügyelve a hajvonalunkra.

Fotó: beauty.about.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Mérleg ma rendkívül nehéz nap elé néz, de este igazi győztesnek érezheti magát. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A citrom olyan sokrétű, hogy az ember el sem tudná képzelni. Ráadásul a TikTokon egy nő zseniális konyhai hacket mutatott be a gyümölccsel kapcsolatban, amit neked is ki kell próbálnod.
Egészség
Sokan rettennek meg, ha kicsivel erősebb hajhullást tapasztalnak, de ez nem biztos, hogy problémát jelent. Azonban vannak jelei, amikor már változtatnunk kell az életmódunkon is.