Meglepő tények Disneylandről

Neked is gyermekkorod egyik legnagyobb álma volt, hogy egyszer eljuss Disneylandbe, és eltölts ott egy hétvégét? Most megmutatjuk azokat a meglepő dolgokat, amiket biztosan nem tudtál a floridai élményparkról!

Bejárat

A bejáratnál, miután lehúztad a kártyád, az ujjlenyomatotad is be kell vinni a rendszerbe. Sokan azt hiszik, hogy ez csak egy játék, pedig valóban az ujjlenyomatod alapján fognak beengedni. Ezért figyelj arra, hogy mindig ugyanazt az ujjadat helyezd a scannerre!

Meleg

A nyári időszakban rendszerint nagyon meleg van, ez Disneylandben sincs másként. Ezért jobb, ha felkészülsz rá! Vigyél magaddal jéghideg palackozott vizet, vagy egy mini ventilátort!

Meghibásodás

Sokszor megtörténik, hogy leáll a rendszer egy kis időre. Valamelyik gép meghibásodik, majd a következő, és a következő. Ne érjen meglepetésként, ha ez egy nap alatt kétszer is megtörténik.

Fotó: disneypictures.net

Oldalak

Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.