Oszter Sándort rendőrök állították elő

A Kossuth-díjas színészt, Oszter Sándort tegnap előállították a rendőrök, miután nekiment egy budai bevásárlóközpont épületének, majd a garázsban is károkat okozott.

A Bors értesülései szerint a színész nem bírta bevenni a kanyart autójával, így nekihajtott a Mom Park falának, később pedig a mélygarázsban is nekiment egy oszlopnak. Szemtanúk szerint esélyes, hogy ittas volt Oszter Sándor.

A napilap egyik informátora a következőt nyilatkozta: "Minden jel arra utalt, hogy az ősz színész ittas volt. A baleset után csak a falnak és az autójának támaszkodva tudott biztosan megállni a lábán. A színész megviseltnek tűnt, öltözéke pedig hanyagnak.”

Oszter Sándor szerencsére csak anyagi károkat okozott.

Fotó: mnhsz.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Képzeld el, ahogy a nyári napfény megcsillan a fémes körmeiden, miközben egy frissítő italt kortyolsz a tetőtéri bárpultnál. Vagy ahogy valamelyik tengerparton élvezed a pihenést, és mikor...
Lifestyle
Számos ember szkeptikus a brokkoli iránt, holott ha megfelelő módon van elkészítve, valójában rendkívül ízletes lehet – de vajon hogyan hat a szervezetünkre, ha rendszeresen fogyasztjuk ezt a...
Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.