Elveszítettük Schumit? A világbajnok nem reagál a külvilágra

A Forma 1-es pilótát immár 2 hete próbálják felébreszteni a mesterséges kómából, de annak ellenére, hogy eleinte működtek a reflexei, eddig még nem reagált a külvilágra. Ezzel vajon meg van pecsételve a sorsa?

A német „Bild” nevű lap értesülései szerint még akár több hétig tarthat, míg Michael Schumacher felébred. Az orvosok, a család és a barátai mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél előbb felébredjen: az ágya mellett virrasztanak és beszélnek hozzá.

Az orvosok nem tudják pontosan, hogy a kómában lévő betegek mennyit érzékelnek a körülöttük történtekből, de a hamburgi Asklepios Klinika sürgősségi osztályának vezetője, Heinzpeter Moecke bízik abban, hogy pozitív hatással van a betegekre. "Az biztos, hogy a kómában fekvő betegekre nagyon megnyugtatóan hat a hozzájuk közel álló emberek hangja. Egyfajta biztonságérzetet ad nekik” – nyilatkozta Heinzpeter Moecke.

A 44 éves felesége, Corinna a január 29-ei baleset óta minden napját a férje mellett tölti. Reméljük, hogy hamarosan újra beszélhet szeretett férjével.

Fotó: kulturpart.hu

Oldalak

Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
Számos izgalmas és fontos beszélgetést, előadást hallgathattak meg az Anya jól van (?) konferencia résztvevői. Stumpf Zsuzsanna, személyiségfejlesztő terapeuta "Segítség, anya lettem!" című szakmai...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!