Modern faház az erdő közepén

A portlandi Wilkinson rezidencia igazán különleges hely, hisz a naturalista, modern és absztrakt elemeket felvonultató ház egy erdő közepén található.

A zene áramlása otthonba foglalva

Robert Harvey Oshatz az 1990-es évek elején kapott egy igazán különleges megrendelést egy komolyzene iránt rajongó megbízótól, aki a zene áramlását szerette volna ház formájába önteni.

Kreatív ötlet

Az amúgy is kreatívnak tűnő projektet azonban nehezítette, hogy a tulaj mindenképpen környezetbarát otthont szeretet volna, sőt a telek sem volt szokványos, ugyanis egy erdő közepén került sor az építkezésre.

Tervből otthon

Az 1997-ben elkészülő tervek végül 2004-ben formálódtak kész házzá, ami inkább műalkotás, mint otthon.

Fotók: shelterness.com, oshatz.com/Cameron Neilson

Oldalak

Fashion&Beauty
Rengeteg újra és újra előkerülő divattrendnek lehettünk már tanúi, ezúttal egy reneszánszát élő nadrág kerül újra reflektorfénybe.
Lifestyle
Meglepőnek tűnhet, de van egy ital, aminek a megszokottól eltérő az íze, ha nem a földön, hanem a felhők felett kortyoljuk – ennek pedig érdekes oka van.
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.