Hamarosan ilyen "ufóbiciklikkel" kerékpározhatunk Budapesten

Elkezdődött a MOL Bubi közbringarendszer kerékpárjainak összeszerelése a Csepelnél. A bicikliknél alapkövetelmény a defektmentes abroncs, a megszokottnál jóval nagyobb teher- és strapabírás, illetve az extra biztonsági felszerelés. A kerékpárosok biztonságán kívül a tervezők gondoltak a bringák védelmére is: a lopásvédelem érdekében minden Csepel kerékpár rendelkezik majd GPS modullal, ezáltal a bicajokat könnyedén nyomon lehet követni. Egyébként meg olyan rikító zöldre sikerült lefesteni a bringákat, hogy valószínűleg még a sötétben is világítanak, így nem kell attól félni, hogy nem vesznek észre minket az autósok.

Fotók: BKK Facebook

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.