A legtrendibb karácsonyfadíszek

A karácsonyfa állítása német szokás, de mára már az egész világ rajong érte. Mindenki ízlés szerint díszítheti a magáét, de lássuk, mik az idei év színei.

A klasszikus mindig divat

A piros-arany vagy a kék-ezüst kombináció még mindig sokak számára kedvenc, így ha maradnál a klasszikus színeknél, akkor sincs semmi gond, örök divat.

Újra hódít a rózsaszín

Ha kislányos hangulatba jöttél a karácsonytól, van számodra egy hó hírünk, ugyanis idén jöhetnek a rózsaszín, a fehér és az ezüst díszek is, hogy valami igazán szép és feltűnő álljon a szobában.

Fotók: kennethbrowndesign.com; kassinteriordesign.com; livelovediy.com;workingventures.ca; strawberriesinheels.blogspot.com; littlemissscrappy.blogspot.com

Oldalak

Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.
Lifestyle
Magyarország egyik felén őszies, míg a másik felén tavaszias-nyárias hőmérséklet fog uralkodni. Megmutatjuk azt is, milyen időjárásra kell számítani a hétvégén!
Sztárok
Sokáig nem lehetett tudni, milyen szándékai vannak Vilmos hercegnek fivérét illetően, információk szerint azonban a trónörökös mostanra végső elhatározásra jutott.