Precíziós szájápolás limitált kiadásban

A napi szájápolás alapja a megfelelő eszköz megválasztása a fogak és az íny ápolásához. Az Oral-B Precision Clean 700 elektromos fogkefe akár kétszer annyi bakteriális lepedéket távolít el, mint a hagyományos fogkefe. Ez a népszerű elektromos fogkefe most két egyedi színben, rózsaszín és fekete változatban is elérhető. (x)

Az Oral-B Precision Clean 700 elektromos fogkefe lepedékeltávolító hatékonyságát az egyedülálló 3D technológiának köszönheti. A fogkefefej az oszcilláló és pulzáló mozgásával egyenként körbeöleli a fogakat, eljut a nehezen elérhető helyekre is, és alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és a baktériumokat.

A fej percenként akár 28 800 mozdulatra is képes, csak összehasonlításképpen, egy hagyományos fogkefével ugyanennyi idő alatt mindössze nagyjából 600 mozdulatra vagyunk képesek.

A beépített időmérő segíti a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartását. A 30 másodpercenkénti rezgő jelzés megkönnyíti a fogmosási idő egyenlő elosztását a száj minden részére.

A fogkefe akkumulátora tartós, akár 7 napos használatot is lehetővé tesz . Beépített kijelző mutatja az akkumulátor aktuális töltésszintjét, ennek köszönhetően soha nem lephet meg bennünket egy váratlanul lemerülő fogkefe.

Az Oral-B Precision Clean 700 elektromos fogkefe most két limitált színben, rózsaszínben és feketében is kapható. Mindkettőhöz praktikus utazótok tartozik.

További információkat az elektromos fogkeféről ide kattintva olvashatsz.

Oldalak

Sztárok
Bár Céline Dion 2022-ben diagnosztizált betegsége óta ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, ezúttal a Rolling Stones koncertjén vett részt, méghozzá fiai kíséretében.
Utazás
Elképesztő, de az erős napfény nagyobb galibát tud okozni, mint a sűrű köd. Lehet, nem veszi elég ember komolyan?
Sztárok
Katalin hercegné imád sportolni, azonban egy igencsak extrém hobbinak is szeret hódolni, amit Vilmos herceg elképesztő őrültségnek tart.