Karácsonyi ajándékötleteink - December 9.

A szenteste a szeretetről és a harmóniáról szól. Nem így a karácsony előtti időszak, amikor fejvesztve rohanunk boltról boltra, hogy valami kacatot vegyünk a szeretteinknek. Ajándékötleteinknek köszönhetően idén biztosan könnyebb lesz megtalálni a tökéletes meglepetést. (x)

Válassz egy stílusos parfümöt karácsonyra!
CHANEL - BLEU DE CHANEL

Kiváló férfi illat párodnak karácsonyra, amely az időtlen fás-aromás jegyeket innovatív akkordokkal ötvözi, amely erőt és eleganciát fejez ki. A citrusos gyümölcsök könnyedebb frissessége az erőteljes aromás jegyekkel keveredik, majd borostyános, mediterrán tájra emlékeztető illattá válik, végül intenzívvé és érzékivé alakul. Annak a férfinak az illata, aki felszabadítja magát a kötöttségektől, aki maga írja az élete forgatókönyvét, modern, váratlan, határozott.

A Femcafé olvasói a glamourbeauty.hu linkre kattintva a kedvezményes árakon felül még további 20% kedvezményt kapnak a bemutatott parfüm megrendelésekor!

Borkedvelő párodat szívesen meglepnéd egy sítlusos ajándékkal?

Bizonyára tudod, hogy borok akkor nyújtják a tőlük elvárt kulináris élvezetet, ha megfelelően tároljuk őket. Lehet bármilyen jó az ital, a szekrény tetején tárolva mit sem ér. A Miele KWT 6832 SGS bortemperáló hűtő megadja az italoknak a kellő gondoskodást: tökéletes levegőminőséget és rezgésszegény tárolás.

Bízd szakértő kezekre boraitok tárolását!

Kép a képben – egyből több

Túl sok a szívednek kedves családi fényképed, és nem férnek el már a falon vagy az asztalon? A megoldás nem a szelektálásban van, hanem a HP Kreatív Fotólabor újdonságában, a „kép a képben” kollázsban! Válogasd össze kedvenc képeidet, és kasírozott kép vagy vászonkép formájában akár 1 óra alatt elkészítik neked.

Még több kreatív ajándékötletért kattints ide: hpix.hu

Új mogyorós-mazsolás marcipán szaloncukor a Szamostól

A klasszikus és a narancsos Szamos marcipánszaloncukrok mellett idén kóstold meg a legújabb, pörkölt mogyoróval és mazsolával készült, roppanós belga csokoládéval mártott Szamos marcipánszaloncukrot is!
Nézz körül a Szamos Marcipán online boltjában, biztosan találsz valami kedvedre való finomságot karácsonyra!

Max Steel-lel kisfiad igazán izgalmas kalandokat élhet át!

Most fiad is részese lehet a tinédzser Max és a földönkívüli Steel félelmetes erőt birtokoló világának, amellyel képesek megvédelmezni a világot a rettentő gonosztevőktől. Minden egyes darab egyedi, a figurának megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint fel van szerelve LED fényekkel.

További részletek: levelamikulasnak.hu

Lepd meg kedvesed az igazgyöngy ragyogásával!

Aphrodité szépségét az igazgyöngy ragyogása táplálta. Miért ne kaphatná meg kedvesed is ugyanezt a ragyogást? Különleges karácsonyi ajándék lehet egy igazgyöngy tartalmú arcápoló krém, mely eltünteti a karácsonyi készülődés fáradalmait az arcról.

Ajándékozd kedvesednek az Aphrodité szépségét is biztosító igazgyöngy arckrémet!

Karácsonyi wellness kényeztetés

A legjobb ajándék, ha a felesleges kacatok helyett egy kis pihenéssel és közösen eltöltött idővel leped meg kedvesed, amire egy wellnesshétvége tökéletes lehet. Számos gyönyörű magyar szálloda van, amelyeknél közösen pihenhetitek ki az év vége fáradalmait, vagy készülhettek fel akár az új évre. Ilyen például a noszvaji Oxigén Hotel**** és Zen Spa is, ami 2013-ban elnyerte a legszebb belső kialakításért járó International Hotel Awards elismerő díját, így garantált lehet a minőségi időtöltés és a luxus környezet érzése.

Bőrfiatalítás karácsonyra, túl a kozmetikán!

Egy kellemes arcmasszázs a kedvenc kozmetikusunknál csodákra képes karácsony előtt, viszont a finom tűszúrásokkal végzett mezoterápia ennél sokkal többet és tartósabban segít a bőrfiatalításban. Tegyél egy próbát!

További információ a bőrfiatalító kezelésről: korutiorvosicentrum.hu

További ajándékötleteink:

Nézd meg a december 8-ai ajándékötleteket is!

Oldalak

Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.