Karácsonyi ajándékötleteink - December 7.

Egyre csak közeledik a karácsony, a legtöbben azonban még nem tudjuk, hogy mit vegyünk szeretteinknek erre a varázslatos ünnepre. A következő tippek ebben segítenek. (x)

Egyedi borítású fotókönyv – bárki címlapra kerülhet

Lepd meg szeretteidet egy személyes, kreatív, egyedi képpel díszített keményborítású fotóalbummal, és rendszerezd benne a képeket kedved szerint! Ízlésed szerint feliratokat, hátteret választhatsz, végre kiélheted kreativitásodat! A fotóalbum gyorsan, akár egy óra alatt elkészül a HP Kreatív Fotólabor üzleteiben.

Még több kreatív ajándékötletért kattints ide: hpix.hu

Tejszínes csokoládékrémek a Szamos Műhelyből

Ajándékba kitűnő választás a legújabb Szamos csokoládékrém. Az étcsokoládé rajongóknak a meggyes és narancsos, míg a klasszikus ízek kedvelőinek inkább a mogyorós tejcsokoládékrém fog leginkább ízleni.
Ínyenceknek legjobb választás a mandulás fehércsokoládé krém, melyet pörkölt manduladarabkák tesznek még különlegesebbé.
Nézz körül a Szamos Marcipán online boltjában, biztosan találsz valami kedvedre való finomságot karácsonyra!

Barbie és díjnyertes lova kislányod kedvence lesz, ha imádja a lovakat!

Ha kislányod a lovak megszállotja, akkor a Barbie és húgai: A lovas kaland című mese ihlette Barbie baba és lova a megfelelő ajándék számára! A ló homlokát megnyomva az máris felismeri Barbie-t, és mozgással reagál különböző karmozdulataira.

További részletek: levelamikulasnak.hu

Lepd meg magad karácsonyra egy luxus gyémánt kozmetikai kezeléssel!

Kikapcsoló ajándék lehet a Germaine de Capuccini Luxus Gyémánt kényeztető arckezelése. A kezelés alatt különleges ásványi kövek hatóanyagait tartalmazó maszkkal újult erőre ébresztik arcbőröd, hogy még szebben tündökölj a fa alatt. Mindezt Budapest egyik legpatinásabb szállodájában található szépségszalonban élheted át.

További információk a gyémánt kozmetikai arckezelésről: www.szepsegshop.hu

Romantikus városnézés a magasból

Az éjszakai helikopteres repülés Budapest felett lélegzetelállító élmény lehet. Ki ne kapna szívesen egy kettesben eltölthető éjszakai helikopteres repülést? Képzeld csak el, ahogyan kedveseddel összebújva, a magasból letekintesz a fényárban úszó fővárosra. Egy 20 perces repülés két fő részére a legtöbb helyen 90.000 forinttól érhető el. Bár drága mulatságnak tűnhet, annál felejthetetlenebb és egyedibb ez az élményajándék.

Legyen Tied karácsonyra Scarlet szépsége!

Megereszkedett, egyenetlen felszínű bőrnek egy kis liftingre van szüksége, amihez nem kell más csak Scarlet, a világot már meghódított, rádiófrekvenciás bőrfeszesítő eszköz segítsége. 3 alkalmas bérlettel 3 hónap alatt kiváló eredmény érhető el, de már az első alkalommal is meg fogsz döbbeni a pozitív változástól arcbőröd feszességét illetően.

További információ a kezelésről: korutiorvosicentrum.hu

Válassz egy stílusos parfümöt karácsonyra!
AZZARO - CHROME UNITED

A tengerparti kis kiruccanások vidám hangulata által inspirált Chrome United a férfias barátság közösen megélt pillanatait ünnepli. Kiélni a kalandvágyat, egy kis időre kiszabadulni a mókuskerékből, kilépni a hétköznapok szürkeségéből a fényre: ezt a felszabadító életérzést testesíti meg a férfiak számára a szecsuáni bors és a koriander friss és fűszeres keveréke, harmonikusan összeolvadva a bergamott akkordjaival.

A Femcafé olvasói a glamourbeauty.hu linkre kattintva a kedvezményes árakon felül még további 20% kedvezményt kapnak a bemutatott parfüm megrendelésekor!

Lepd meg a családot egy fantasztikus hűtővel, hogy a jövőben a bevásárlásra se legyen gondod!

Eleged van a napi bevásárló cédulákból? Válassz Miele KD 13823-as hűtőszekrényt, mely állandó hőmérsékleten tartja és szupergyorsan lefagyasztja az élelmiszereket, így azok több napon keresztül megőrzik eredeti állagukat és frissességüket.
A hűtő ára: 209.900 Ft

További információ e remek családi ajándékról: miele.hu

További ajándékötleteink:

Nézd meg a december 6-ai ajándékötleteket is!

Oldalak

Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...
Lifestyle
A mosás legtöbbünknek nem kifejezetten tartozik kedvenc elfoglaltságaink közé, a mosókapszulák viszont jelentősen egyszerűbbé teszik a dolgunkat. Mielőtt viszont mosókapszulákat vásárolnál, érdemes...