Praktikus tippek a konyhai tároláshoz

A konyhában rengeteg olyan mindennap használt eszközünk van, amiknek az elhelyezése, esztétikus tárolása nem megoldott. Olvasd el tippeinket, amik segítséget nyújtanak ebben!

Tisztítószerek

A tisztítószerek tárolása és rendszerezése során ritkán találunk praktikus megoldásokat, általában a mosogató alatti szekrényben halmozzuk fel. Erre nyújt megoldást ez a két, egyszerűen megvalósítható ötlet.

Edények

Két megoldás arra az esetre, ha szekrényben kívánjuk tartani edényeinket és szeretnénk rendszerezetté, átláthatóvá varázsolni ezeket a tereket is.

Fűszerek és konzervek

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A fűszerek, konzervek, olajok elrejthetők a konyhaszekrénybe vagy konyhapult alá épített polcrendszerben. Ha szeretsz otthon nagy mennyiségben konzervet tartani, akkor érdemes a jobb szélső képen látható tárolót megvalósítanod.

Oldalak

Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...