Dobó Kata ismét megmutatja bomba formáját

Bombaformában van Dobó Kata. A színésznő a nyáron debütált új műsorával, most pedig modell-szerepben is bemutatkozik. Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Days zártkörű estjén Konsánszky Dóra ruhájában vonul majd a kifutón.

Dobó Kata modellkedik

„Katának minden jól áll – legyen szó akár az elegáns, nőiesebb vonalról, akár egy laza, bővebb szabású, streetwear öltözetről” – kezdte Konsánszky Dóra, tervező. „Két ruhát is kiválasztott a legújabb kollekciómból, és tényleg mindkettő fantasztikusan állt rajta, nem is tudott dönteni, melyiket viselje majd az októberi divateseményen.”

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
„Legszívesebben kétszer is végigmennék a kifutón, hogy ne kelljen a két csodálatos kreáció között választanom” – nevetett Dobó Kata, aki Stílusvadász című műsorában hétről hétre elhozza a nézőknek a legfrissebb trendeket, a szépségápolás, a divat, az egészségmegőrzés, a stílus, az építészet, a dizájn, az ételek, az italok, vagy éppen kultúra területéről.

Az idei Marie Claire Fashion Days programjában a magyar tervezők a 2014-es tavaszi-nyári kollekciójukat mutatják be olyan sztárfellépők közreműködésével, mint Bakos Piroska, Borbély Alexandra, Epres Panni, Görbicz Anita, Görög Zita, Ónodi Eszter, Váczi Eszter, Várkonyi Andrea, valamint Vincze Ottó.

Konsánszky SS14 kollekciójában a sportos, kifinomult részletek, az elegáns vonalvezetés, a lágy, könnyed esésű anyagok használata dominál.

„Átívelődik a kollekción az átkötéses – keleti – megoldások használata. A fontosabb színek a fekete, a fehér, a fémes szürke, az elefántcsont és a narancs. Számomra attól lesz érdekes a nyári trend, ahogy a kényelem és a sikk esztétikusan elegyedik” – mondta a márka dizájnere.

Forrás: Just Creative

Oldalak

Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.