Friss! Dér Heni bevallotta, miért hagyja ott a Sugarloafot

A sikeres magyar énekesnőnek meg kellett hoznia eddigi élete legnehezebb döntését. Karrierjében óriási változás következik.

Dér Heni kiválik a Sugarloafból, és a szólókarrierjét folytatja tovább. Az első Megasztárban feltűnt énekesnő a tehetségkutató versenyt követően került a zenekar élére. Csodálatos kilenc évet töltött az idén 18 éves együttes frontembereként. Sokat köszönhetett a csapatnak, akik felkarolták a kereskedelmi csatornán futó tehetségkutató műsor után.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az énekesnő új stílusban szeretné megmutatni magát, amely vadonatúj dalában, a Turn It Up-ban is hallható volt. A bemutatkozás olyan sikereket hozott Heni életében, amelyre csak titkon vágyott. A pozitív fogadtatás egyben fájdalmas elhatározás elé is állította, nehéz döntést kellett meghoznia, hogy marad-e a zenekarban, vagy egy esélyt ad saját szólókarrierjének, amire mindig is vágyott. Új csapatot állított fel, amely erőteljes háttérmunkálatokba kezdett. Szeptemberben új dallal és klippel fog kijönni.

Oldalak

Sztárok
Ha a tehetség ott lappang Aran Murphy DNS-ében, néhány éven belül pont olyan híres és elismert színész lehet, mint az Oscar-díjas édesapja.
Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!