Tedd izgalmasabbá a lépcsőket!

Nap, mint nap koptatjuk a régi és szürke lépcsőket az otthonunkban, pedig a lakás ez a része is lehet színes, vidám és inspiráló. Következzen pár kreatív csináld magad ötlet, amivel feldobhatod az otthonod!

Tapéta

A felújításból megmaradt tapétával is kidíszíthetjük a lépcsőket, hisz az egyszerűbb, egységesebb megoldásoktól elkezdve az egyedibb, eklektikusabb verziókig bármit kipróbálhatunk, stílusunktól függően. Ha nem akarjuk túlcsicsázni a dolgot, akkor szerezzünk be letisztultabb dekortapaszt és azzal dobjuk fel a feljárót.

Színátmenet

Szivárványt vagy akár színskálát is készíthetünk a lépcsőfokok eltérő színezésével, sőt ennek a megoldásnak nagy előnye, hogy az elegánsabb, kifinomultabb és régebbi házakba is illik.

Egyszerű és nagyszerű

Nem kell mindig túlbonyolítani a dolgot, hisz egy kis festék is elég lehet az ötletes megoldások kivitelezéséhez. Pár szó felfestésével is feldobhatjuk a lépcsőt, de ha ez túl bohémnak tűnik, akkor próbáljuk ki a mintanyomókat.

A korlát

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ha nem akarunk a lépcsőfokokkal bajlódni, akkor változtassuk át a korlátot, hisz pár árnyalatnyi sötétítéssel is kontrasztos újítást érhetünk el, de akár itt is bevethetjük a színskála-módszert.

Oldalak

Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.