Csatornák, halál és erotika - Íme, a világ 5 legfurcsább múzeuma

Egy-egy kirándulás, utazás szinte kötelező eleme a múzeumlátogatás - nem túl izgalmas, de kihagyhatatlan program. Van azonban néhány olyan múzeum, aminek létezését is nehéz elhinni, annyira bizarr dolgokat vonultat fel, lássuk a legfurábbakat!

Erotika Múzeum

Ha az ember eljut Los Angelesbe, nyilván nem ezzel a múzeummal kezdi a nézelődést, hanem inkább a Hollywood Boulvard-on csodálja a hírességek kacsó- és láblenyomatát. Viszont akkor már a múzeumba is betérhet, ugyanis a hírességek sétányán épp útbaesik.

A múzeum igencsak zavarbaejtő kiállítás funkciója mellett oktató szándékkal is bír, természetesen az Amerikában divatos „szex-oktatás”-hoz ad tippeket. Egyébként pedig van itt erotikatörténet, internetes pornó – minden ami szexi és bizarr, vagy bizarrul szexi.

Falloszmúzeum

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Na igen, a férfi nemi szervnek egy egész tárlatot szentelni meglehetősen érdekes ötlet, de az emeberek szeretik a bizarr dolgokat, az érdeklődők száma nem kevés. Hím egyedek nemi szervéből itt cirka százötven darab tekinthető meg különböző formában.

Körülbelül egy éve emberi pénisszel is gazdagodott a kínálat, egy idős izlandi férfi ajánlotta fel becses testrészét, mondván: halála után ékesítse a múzeum falát! Legalább elmondhatja magáról, hogy hátrahagyott valami maradandót. A múzeum egyébként Izlandon, Husavikban van, hát nem a szomszédban, de ha arra jár az ember, csak benéz, ilyet nem látni mindenhol.

Oldalak

Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...