A 4 leggyakoribb hibafaktor egy kapcsolatban

A legtöbb kapcsolatban vannak problémák, amik természetesen némi tolerancia segítségével kiküszöbölhetőek. Ennek ellenére van pár olyan dolog, ami észrevétlenül gyengítheti a kapcsolatotokat. Lássuk, melyek ezek!

Más értékrend
A legtöbb ember, a párválasztás során odafigyel arra, hogy olyan valakit válasszon maga mellé, aki hasonló értékrenddel éli az életét. Persze ez nem tudatos, egyszerűen olyan ember mellett érezzük jól magunkat, aki úgy gondolkodik a világról, mint mi.
A sors fintora, amikor olyan férfiba szeretsz bele, aki nem feltétlenül osztja a világról alkotott képedet. Az értékrend, ami szerint éled az életedet, jelen van a munkádban, a családodban, a kapcsolataidban. Mint tudod, az ellentétek vonzzák egymást, de azért próbáljatok meg olyan célokat találni, ami mindkettő számára fontos.

Szeretlek. De mennyire?
Sokan esnek abba a hibába, hogy ahelyett, hogy azt élveznék, hogy végre megtalálták azt az embert, akit valóban szeretnek, mérlegelni kezdenek. „Vajon ő is annyira szeret?” Ez a bizonytalanság sokszor annyira bele tud mászni az ember kapcsolatába, hogy észre sem veszi, milyen felesleg dolgon aggódik. A szerelemnek nincs mértékegysége.

Féltékenység
Valószínűleg pontosan ugyanabból a bizonytalanságból származik, mint a szerelem mértékének megkérdőjelezése. Egy kapcsolat egyik legfontosabb alapköve a bizalom. Nem csak az, amit egymás iránt éreztek, ennél kicsit többről van szó. Bíznod kell saját magadban is, abban, hogy képes vagy megadni a másiknak azt, amire szüksége van. Hihetetlenül bántó tud lenni a másik fél számára, ha ok nélkül, azt feltételezed róla, hogy máshol keresi a boldogságot.

Barátok
Amikor egy friss kapcsolatban eljön az idő, hogy a két fél megismerje egymás baráti társaságát, mindenki a legjobbat szeretné kihozni a találkozásból. Persze a barátok kritikusak, így izgalommal telve lépünk választottunk ismerősei elé. Az esetek többségében örömmel fogadja a társaság az új jövevényt, hiszen végre egy nő, aki majd boldoggá teszi emberünket. A hiba ott csúszhat be, ha valamiért mégsem vagy számukra szimpatikus. Attól a pillanattól kezdve, hogy ez nyilvánvalóvá válik, köztetek is konfliktus lehet ebből. Próbáld meg magad megszerettetni velük, kedvesed biztosan nagyra értékeli, ha megpróbálsz beilleszkedni.

Oldalak

Home&Design
A trendek jönnek-mennek, de néhány stílus tényleg örök, így ha hosszú távra tervezel, mindenképp ezek közül válassz!
Fashion&Beauty
A manikűrök világában a különféle mintáknak csak a képzelet szabhat határt, ezúttal viszont úgy tűnik, egy letisztult, klasszikus minta kerül ismét a középpontba.
Lifestyle
A május beköszöntével végre eljött az az időszak, hogy a paradicsomok kikerülhetnek a kertbe vagy a balkonra. Ha az a célunk, hogy idén bőséges termésnek örvendezzünk, érdemes megfogadni az alábbi...