Fashion&Beauty

Vízálló ékszerek

Ki mondta, hogy a vízparton nem viselhetsz kiegészítőket? Ötleteinkkel könnyen feldobhatod az egyszerű fürdőruhádat is, ráadásul a vízben sem kell levenned őket, hiszen mind vízállóak!

A plasztik és a gumi ékszerek nagyon trendik és praktikusak is. Nem kell attól tartanod, hogy a vízben tönkre mennek, elszíneződnek.

A kiegészítőkön is hódítanak az élénk színek
Az órák terén is szebbnél szebbeket találunk az üzletekben, melyeket a munkahelyeden is bátran viselhetsz. Az élénk, neon színek a barna bőrűeknek a legelőnyösebb, de ha nem vagy csoki barna, akkor is jó választás lehet, hiszen ezek a színek a vezető trendek a kifutókon.

1. Fülbevaló - Bijou Brigitte 5,95 Euro/ 2. Karkötő - Bijou Brigitte 5,95 Euro/ 3. Nyaklánc - Bijou Brigitte 12,95 Euro/ 4. Óra - Bijou Brigitte 19,50 Euro/ 5. Karkötő - Stradivarius 1.995 Ft/ 6. Fejpánt - Sradivarius 1.795 Ft

Minél több karkötő, annál jobb
A gyöngyös nyakláncokkal igazi tengerparti hangulatúvá varázsolhatod szetted. Csak ügyelj rá, hogy ne hagyd el a vízben!
Pántnélküli fürdőruhához a sok karkötőt vagy gyűrűket ajánlunk, a nyakadat hagyd szabadon. Ugyanez a helyzet a nyakpántos felsőkkel is. Ha van egy kis dekoltázsa a fürdőruhádnak, vagy egyberészes, válassz hosszú nyakláncokat.
Ha egy medencés partira mész, a kiegészítőket vétek lenne otthon hagyni! Minél több karkötőt viselsz, annál divatosabb vagy.

1. Nyaklánc - Bijou Brigitte 9,95 Euro/ 2. Óra - Bijou Brigitte 19,80 Euro/ 3. Karkötő - Bershka 1.995 Ft/ 4. Fülbevaló - Bershka 1.395 Ft/ 5. Gyűrű - Claire's 6,50 Dollar/ 6. Napszemüveg - Zara 5.995 Ft/ 7. Fejpánt - Zara 3.995 Ft

 

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Austin Swift nem pusztán az énekesnő öccse, hanem az egyik „legjobb haverja” is, sőt, akár akár az ikertestvére is lehetne, akkora a hasonlóság közöttük! Olyan kapcsolat van kettejük között, amit...
Lifestyle
Az alvás és az egészség kapcsolata rendkívül bonyolult, egy új tanulmány viszont rávilágított arra, hogy alvási mintázatunk bizony nagyobb hatással lehet általános jólétünkre, mint azt valaha is...
Egészség
Ha te is gyakran érzel kellemetlen ízt a szádban, az akár egy komoly betegségre is utalhat, nem csupán a rossz szájhigiéniára.