Twilight: Bella és Edward megmutatták a lányukat

2012. november 22-én kerül mozikba a Twilight utolsó része. A Hajnalhasadás 2-ben egy új szereplővel is megismerkedhetnek a rajongók, méghozzá Renesmee-vel.

Még öt hónapot kell várniuk a Twilight című filmsorozat rajongóinak, hogy megnézhessék az utolsó részt, a Hajnalhasadás 2-t. Annak érdekében, hogy gyorsabban teljen az idő, a készítők tegnap kiadtak egy rövid előzetest, illetve az Entertainment Weekly nevű amerikai újság a címlapon közölte a legújabb szereplőről készült képet.

Az újság főoldalán Bella, Edward, illetve közös lányuk Renesmee látható. Utóbbit a 11 éves Mackenzie Foy alakítja.

A fényképen egyértelműen érződik, hogy Bella mindenáron megvédi lányát. A korábban félénk Bella-ból egy anyatigris lett, aki nem fél senkitől és semmitől. A kis család már a forgatásokon is nagyon jól kijött egymással:

„Robert nagyon apáskodó volt, Kristen pedig rendkívül védelmező. Mindig meg kellett zavarnom a beszélgetéseiket, hogy folytathassuk a forgatást.” – mondta a rendező Bill Condon.

Következzen a film előzetese:

Oldalak

Sztárok
Természetesen előbb vagy utóbb mindenkiről kiderül, hogy mennyit keresett az előző évben, és Cristiano Ronaldo felért a csúcsra sportolóként.
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek.
Utazás
Hamarosan indul a szezon, és sokan döntenek úgy, hogy elutaznak majd külföldre a nyár folyamán. Azonban vannak dolgok, amikre erősen figyelnünk kell.