Nagy nyári szerelmi horoszkóp - Föld jegyek

Ez a nyár nagy szerelmet tartogat a föld jegyű személyeknek is. A kapcsolatban élők életében több nézeteltérés, mosolyszünet is lehetséges, ám nem kell tartani attól, hogy ezek a szerelem végét jelentik.

Bika
Júniusban kilátásba kerül egy utazás, melynek során a Bika teljesen felszabadul, és teljes mértékben kihasználja a kínálkozó alkalmakat. Ekkor megismerkedhetsz egy férfival, akivel el tudnád képzelni a jövőt, ám ő nem gondolja komolyan a kapcsolatotokat.
A párban élő Bikák párjukkal nagyon egy hullámhosszon fognak pendülni, és ha esetleg voltak aggodalmaid szerelmetek jövőjével kapcsolatban, ezek mind eloszlanak.

Júliusban az egyedülálló Bikák megismerkedhetnek azzal az emberrel, akire eddig vártak. Ez a szerelem nagyon lassan fog kibontakozni, talán először el sem tudnád képzelni párodnak azt a bizonyos férfit, aki végül nagyon boldoggá tesz majd téged.
A kapcsolatban élők ebben az időszakban nagyon elégedetlenek. Nem veszik észre párjuk igyekezetét, mindenben csak a rosszat látják, ami egy idő után társad lelkesedését is lelombozhatja.

Az augusztus inkább a szerencséről, mint a szerelemről szól a Bikáknak, amihez nyúlnak, az mind arannyá válik. Érdemes ebben az időszakban inkább a munkára, a tanulásra koncentrálni, mert a befektetett energia meghozza a gyümölcsét.
Akik már megtalálták a szerelmet, továbbra is egyre nehezebben tolerálják párjuk egy-egy rossz tulajdonságát. Próbálj meg inkább a pozitívumokra figyelni ahelyett, hogy folyamatosan csak kritizálod őt.


Szűz
Júniusban a szinglik – tőlük szokatlan módon – belemehetnek néhány kalandba, ám ezekből nem fog kialakulni tartós kapcsolat. Élj a pillanatnak, élvezd az élet nyújtotta lehetőségeket!
A kapcsolatban élőknek nyugalomban telnek napjaik, úgy érzed, hogy végre hátradőlhetsz. Társad maximálisan partnered mindenben, ám ezt nem szabad túlzottan kihasználnod, mert idővel feszültségekhez vezet.

A július a könnyed flörtök időszaka, melyet nagyon élvezel, de azért már vágysz a nagy szerelemre. Erre még egy kicsit várnod kell, most nem érdemes belemenned egy olyan kapcsolatba, amelyről már most tudod, hogy nem lesz az igazi, mert elszalasztod azt, amelyben megtalálhatod számításaidat.
Akiknek már van párjuk, nem ártana, hogyha kicsit felpezsdítenék az életüket, nyitottabbak lennének az újdonságokra, mert kissé kezd befásulni a kapcsolat. Ha tudsz újat mutatni, ismét felkeltheted társad érdeklődését.

Augusztusban a szingli Szűz döntéshelyzetbe kerül, ugyanis két jelöltje is van, de nem tudja, hogy melyik lenne a jobb választás. Tűnj el kicsit, és figyeld meg, hogy melyik férfi a kitartóbb – ő lesz az ideális partner, akire hosszú távon is mindenben számíthatsz majd.
A kapcsolatban élő Szűznek érdemes lenne elutaznia párjával kettesben valahová. Az utazás csodákat tehet a szerelmetekkel, távol a gondoktól ismét olyan közel kerülhettek egymáshoz, mint régen, így a kettőtök közt gyengülni látszó kötelék ismét megerősödhet.

Bak
Júniusban a konzervatív Bak is megnyílik, és enged az apró flörtöknek, ám ennél tovább nem megy, mert egy férfival olyan viszonya van, amiből még bármi kialakulhat, ám egyelőre nem érzi azt a tüzet, amire szüksége van.
Akik már megtalálták a szerelmet, egy komoly nézeteltérés rövid mosolyszünetet okozhat. Lehetséges, hogy kissé túlreagálod a dolgokat, így párodnak sok türelemmel kell lennie irántad.

Júliusban a szingli Bak találkozhat valakivel, akivel szexuálisan tökéletesen egymásra tudnak hangolódni, ám a lelki összhang hiányzik, ami a Bak számára elengedhetetlen egy kapcsolatban.
A párban élő Bakoknak egy utazás csodálatosan alakul, párjukkal a szerelmet már fokozni sem lehetne. Gyakoriak a viták, de egyáltalán nem komolyak, inkább a kapcsolatot színesítik.

Az augusztus nagy szerelmet tartogat, akiért a Bak az első pillanattól kezdve mindent félretesz. Választottjával úgy összeillenek, mint a borsó meg a héja, így nem csoda, hogy ebből tartós, akár életre szóló kapcsolat alakulhat ki.
A kapcsolatban élő Bakok időről-időre kissé elbizonytalanodnak, mivel párjuk nem a szavak embere és nem tudja kifejezni érzéseit. Ettől még nagyon szereti a Bak nőt, de feleslegesnek tartja a nagy szerelmi vallomásokat.

Oldalak

Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.