Cheryl Cole szerelmes Rihanna-ba!

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a két hölgy rajong egymásért. Pár hete Rihanna azt nyilatkozta, hogy milyen szépnek találja Cheryl-t. Most, az angol énekesnő fejezte ki hódolatát.

Cheryl Cole a GQ magazinnak a következőket mesélte érzéseiről:

„Tudjátok, mit szeretek Rihanna-ban? Tudom, hogy sokan kritizálják az öltözéke és a dalszövegei miatt, de épp ezért szabad. Egyszerűen nem érdekli, hogy más mit mond. Ezt nagyon szeretem benne. Ezen kívül imádom, ahogy a szabadságról vélekedik. Riri csodálatos és szabad. Egy tökéletes popsztár.”

Ezeken kívül nagyon szimpatizál Rihanna liberális gondolkodásmódjával, ezen kívül Cheryl szerint a múltban hasonló dolgokon kellett túljutniuk, főleg a férfiakkal kapcsolatban: „Ugyanazokon ment keresztül, mint én. Mindenki sejtheti, hogy ez milyen nehéz, amikor az egész világ veled van elfoglalva. Ő ismeri ezt az érzést, azonban nem érdekli. Ő azt gondolja: ’Mit tudtok még mondani? Még jobban nem tudtok megbántani!’ Imádom ezt a hozzáállását.”

Érdekes! A végén még egy duettet is készítenek egymással.

Következzen Rihanna: Where Have You Been című száma:

Oldalak

Sztárok
Napok óta tartja magát a pletyka, miszerint hamarosan visszatérhet közfeladatai gyakorlásához a rákkal küzdő Katalin hercegné. Nos, a legfrissebb hírek egész másra engednek következtetni...
Home&Design
A népszerű sorozat új évadával együtt egy új lakberendezési trend is felütötte a fejét.
Lifestyle
Amellett, hogy az egyik legnépszerűbb üdítőital, a háztartásban is hasznát vehetjük.