Tom Cruise lánya veszélyben van!

A híres színésznek jelenleg csupa aggodalom az élete, ugyanis lánya összeköltözött szerelmével. Ez még nem lenne nagy baj, a pár azonban Los Angeles egyik legveszélyesebb környékén bérel lakást.

Ez az élet rendje: a gyerekek felnőnek, majd elköltöznek és élik az életüket. Ebből a sztárcsemeték sem jelentenek kivételt. Tom Cruise nagyobbik lánya Isabella szerelmes, ezért barátjával úgy döntöttek, hogy összeköltöznek. Ez ellen nincs is kifogása a világsztárnak, azonban a lakás pontos helyével annál inkább.

A fiatal lány ugyanis Los Angeles villanegyedéből átköltözött a város egyik legveszélyesebb városrészébe. A Mail Online értesülései szerint, Isabella és barátja, Eddie Frencher a hírhedt Skid Row elnevezésű kerületben talált magának lakást, ahol mindennaposak a lövöldözések és a bandaháborúk.

Míg Tom Cruise félti lányát, addig Isabella teljesen el van ájulva 60 négyzetméteres új otthonától. Twitter-en a következőt írta: „Végre van egy saját lakásunk!” Tom azonban nagyon aggódik, hiszen lányát akár el is rabolhatja valaki.

Ezzel együtt kell élnie a színésznek! Remélhetőleg nem történik semmi rossz.

Következzen a Rock of Ages című film előzetese:

Oldalak

Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.
Sztárok
Bajor Gizi Kossuth-díjas színművész A kaméliás hölgy című darabban viselt kellékgyűrűjét őrzi Csongrádi Kata. Hogy miként került birtokába az értékes relikvia, azt a Családi kör vendégeként mesélte...
Home&Design
Bár sokan alábecsülik a színek erejét, otthonunk színösszeállítása bizony óriási hatással van mindennapi hangulatunkra. A jó hír viszont, hogy nem kell teljesen átfestened a szobákat, ha igazán...