Rihanna rajong Beyoncé kislányáért

Amikor pár hónappal ezelőtt megszületett Beyoncé és Jay-Z első gyermeke, nem csupán a boldog szülők áradoztak a kicsi Blue Ivy-ról. Rihanna egy pici késéssel, most nyilatkozott a kis jövevényről.

Köztudott, hogy Rihanna mentora a siker-producer Jay-Z, és ezáltal elég közeli kapcsolatban van az egész családdal. Az angol Capital FM-nek adott interjújában a következőket mesélte a pici Blue Ivy-ról:

„Egyszerűen hihetetlen. Az egész teljesen hihetetlen. Nála tökéletesebb kisgyerek nem is létezik. Egyszerűen csodálatos.” Riri szerint a kislány sokba hasonlít apukájára: „Olyan mintha Jay-Z ikertestvére lenne. Ez annyira vicces. Egyszerűen csodaszép.”

Rihanna hatalmas szeretettel beszél a kislányról! Vajon megjött a kedve a gyerekneveléshez?

 

Következzen Rihanna: We found love című száma:

Oldalak

Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.