Fashion&Beauty

A hajhosszabbítás legmodernebb technológiája

Hosszú hajat szeretnél, de türelmetlen vagy? A Hairdreams szalonokban akár több hajhosszabbítási technika közül is választhatsz. A Hairdreams, 100%-osan valódi és természetes, eredeti hajból készült tincseinek segítségével, megvalósíthatja hosszú haj álmaidat úgy, hogy közben kíméli és óvja a saját hajad.

Elsősorban az érdekel mindenkit, hogy a rengeteg hajhosszabbítási illetve dúsítási technológiák között hogyan lehet választani?

Hairdreams: Úgy gondolom, hogy elsősorban hallgatni kell a női megérzésre. Másodsorban olyan technológiát válasszunk, ahol semmilyen formában nem gyűrődik a hajunk, illetve nem égetik el a hajszerkezetünk. Ott ahol fonva, csomózva, magas hővel készítik el hajpótlásunkat, nem garantált a saját hajunk védelme. Nem utolsó sorban ezek a technológiák kedvező áruk miatt vannak még a piacon, és nem a minőségük miatt.

Ha ezen technológiák módszerei nem felelnek meg a mai kor követelményeinek, akkor mi marad még?

Hairdreams: A 21. század technológiája az ultrahang és a lézer, melyek alacsony hőmérséklettel, gyufafej méretű diszkrét illesztésekkel, a piac legkíméletesebb és legtermészetesebb hajpótlása.

Ezeket a technológiákat mely módszerek biztosítják?

Hairdreams: A magyar piacon pillanatnyilag a Hairdreams technológia, ami mindezt egy márkanév alatt biztosítja. Ez a technológia 1994 óta van jelen a világpiacon, és 2006 óta a magyar piacon. Közel 70 országban alkalmazzák, változatlan minőséggel.

Milyen minőségű hajjal dolgozik a Hairdreams módszer?

Hairdreams: A Hairdreams módszer szigorúan válogatott és gyárilag előállított tincsekkel dolgozik. A magyar piacon az egyetlen módszer, ahol a haj minőségére az osztrák gyár ad 1 hónap garanciát és nem a pótlást végző fodrász. A tincsek különböző vastagságban készülnek, így a legvékonyabb hajszerkezet esetén is biztonsággal és diszkréten használhatóak. A lézeres és ultrahangos módszernél kizárólag 100%-ban természetes európai, illetve indiai hajat használunk fel.

Milyen hosszban készülnek a tincsek?

Hairdreams: A tincsek 15cm-től 75cm-ig választhatóak. A 15cm-es haj kb. vállig, a 25cm-es haj körülbelül lapockáig, és a 35cm-es haj körülbelül melltartópántig ér.

A Hairdreams technológiával dúsítani is lehet?

Hairdreams: Igen, ilyenkor egy lazább szerkezetű illesztést használunk, aminek segítségével növeljük a haj sűrűségét, vagy csak egyszerűen tartást adunk neki.

Ha a Hairdreams módszer ennyire tökéletes miért nem használja mindenki ezt a technológiát?

Hairdreams: Tényleg tökéletes módszer. 2006 óta nap mint nap érzem a technológia tökéletességét, mivel én is viselem ezt a fajta hajpótlást. Sajnos az egyetlen negatívuma ennek a technológiána az az ára. A fent sorolt módszerekhez képest magasabb kategóriába tartozik, de nem roncsolja a hajunkat. Sőt, miután a pótlás megvédi hajunkat a külső ártalmaktól, hajunk meg tud nőni, illetve be tud sűrűsödni a pótlás alatt, amely 6-8 hónapig folyamatosan viselhető. Ezen pozitívumokon kívül nagyon diszkrét, ugyanis az illesztések 6 hónap után is észrevétlenek, nem potyognak ki a tincsek, így környezete nem szerez tudomást titkáról.

Sajnos nap mint nap találkozom olyan Vendégekkel, akiknek a hajfelvarrástól, vagy a hő illesztéstől letört a haja. Akkor már nem számít az ár, amikor nincs más megoldás, hogy női mivoltunkat és önbizalmunkat helyrehozzuk.

 

További információ: http://hairdreams-szalon.hu/
 

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Demeter Richárd nem kis hírnevet vívott ki magának a divatiparban, rengeteg hazai sztár rajong csodálatos ruhakölteményeiért.
Egészség
A nők számára különösen hasznos lehet, ha aszalt szilvát fogyasztanak, ugyanis ennek a gyümölcsnek elképesztő hatása van szervezetükre nézve.
Sztárok
Nemrég érkezett az örömteli hír, miszerint a világhírű rapper, Justib Bieber felesége első közös gyermekükkel állapotos, most pedig újabb érdekesség derült ki Hailey várandósságáról.