Heti horoszkóp 2012.02.20-26

A Halaknak izgalmas meglepetésekben lehet részük, a Szüzek kirobbanó formában lesznek, míg az Ikrek nehézségeknek néznek elébe a héten.

Bak:
XII. 22 – I. 19

Okos enged, szamár szenved – tartja a mondás, mely akár a hét mottója is lehetne. Az elkövetkező időszakban kicsit legyél engedékenyebb, ne ragaszkodj görcsösen álláspontodhoz akkor sem, ha neked van igazad.
Híres Bak: Edgar Allan Poe

Vízöntő:
I. 20 – II. 18

Az előző héten egy kisebb probléma nehezítette meg hétköznapjaidat, mely a héten igazi konfliktussá növi ki magát. Ne keseredj el, hanem próbálj meg kitartani. A figyelmedet elvonó ügy miatt könnyen tévedésbe eshetsz más területen, így a fontos döntések meghozatalát inkább halaszd.
Híres Vízöntő: Eperjes Károly

 

Halak:
II. 19 – III. 20

Kezded kiheverni az előző hetek megpróbáltatását, s életenergiád is újraéledni látszik. Érdekes és izgalmas meglepetéseket tartogathat számodra ez a hét, s egy kis kaland is megfűszerezi a szürke hétköznapokat.
Híres Halak: Jászai Mari

Kos:
III. 21 – IV. 19

Magánéletedre a teljes átláthatatlanság jellemző, hisz te magad se tudod, hogy mit is akarsz igazán. Célszerű lenne egy megbízható és objektív barátod véleményét kikérned, hogy milyen irányba kéne elindulnod.
Híres Kos: József Attila

Bika:
IV. 20 – V. 20

Munkahelyi projektedbe kisebb hibák csúsztak be, ám a héten megtapasztalhatod környezeted segítőkészségét. Kollégáid segítségedre sietnek, sőt lesz, aki a túlórát is vállalja veled. Párod is mindenben támogat, s segít, hogy otthon ki tudj kapcsolódni.
Híres Bika: Jack Nicholson

Ikrek:
V. 21 – VI. 21

Krónikus későként szinte minden összeomlik körülötted a héten, hisz most kifejezetten rossz passzban leszel. Optimizmusod és türelmed azonban átsegítenek a legkellemetlenebb szituációkon is, s a hét vége felé már könnyedén összekapod magad és pillanatok alatt behozod lemaradásod.
Híres Ikrek: Marilyn Monroe

Oldalak

Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.
Fashion&Beauty
Érdemes egyet beszerezned erre a szezonra, mivel laza, kényelmes, és egyben vagány stílust képvisel.
Lifestyle
A Skorpió tudja meg: nem csalnak a megérzései! Napi horoszkóp!