Kristen Stewart kihagyja édesanyja első filmjét

Kristen Stewart nem fog szerepelni anyja, Jules Stewart első filmjében, a K–11 című független drámában, amelyben egy elvetemült transzvesztita börtönigazgatót alakított volna.
 
Mivel nem vállalta, helyét a Dél királynője című sorozatból már jól ismert, Kate del Castillo vette át, akinek már nem teljesen idegen a börtönterep, hiszen a sorozat egyes epizódjait is ott forgatták.
 
A színésznő mellett a férfi főszerepet a Vészhelyzet sztárja, Goran Visnjic – a filmbeli Kovács doktor – kapta, aki egy fiatal és sikeres zenei producert alakít.
 
A két sorozatsztár mellett Az ötödik elemből ismert Tommy Lister, Kristen bátyja, Cameron Stewart, valamint DB Sweeney, Portia Doubleday és Jason Mewes is szerepet kapott. A forgatás idén július 18-án kezdődött, a bemutató pedig 2012-re várható.

 

Oldalak

Sztárok
Az elmúlt időszakban több pletyka is szárnyra kapott, miszerint problémák vannak Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságában.
Lifestyle
Az alufólia rendkívül sokoldalú, de elő szokott fordulni egy eset, ami az őrületbe tud kergetni mindenkit. Az egyik séf erre mutatott egy remek trükköt TikTokon!
Lifestyle
A Szűzzel találkozni szeretne az exe. Hétvégi szerelmi horoszkóp!