A hét legjobb programjai

A jó idő és a remek hangulat ezen a héten is csavarogni csábít bennünket. Egy kis segítségre van szükséged a programok kitalálásához? Ajánlatunkból kedvedre válogathatsz!

A jó idő és a remek hangulat ezen a héten is csavarogni csábít bennünket. Egy kis segítségre van szükséged a programok kitalálásához? Ajánlatunkból kedvedre válogathatsz!

Hétfő
Az A38 hajó tetőteraszán láthatjuk a 90-es évek egyik stoner sikercsapatát, a Karma To Burn-t. A nemrég újra aktív, elsősorban instrumentális banda idén tavasszal adta ki új albumát "V" címmel. A bulin a bemelegítéshez az egri Shapat Terror húzza a talpalávalót. Jegyek az A38-on, a Wave-ben, és a CD Pincében kaphatók 1500 Ft-os elővételi áron, míg a helyszínen 2000-ért lehet megváltani a bejutást.

Van kedved nevetni egy kicsit? Este fél 9-kor játszák a Gyulai Várszínházban A velencei kalmárt.

A Coke Club-on egész nap Daniel Brooks nyomatja a zenét, és ha már Siófokon járunk, irány a Palace, ahol este Foam és Champagne party vár ránk.

Budapesten pedig a Pál utcai fiúk lépnek fel a Zöld Pardonban. De ha csak otthon lazítanál és szereted a krimisorozatokat, akkor hangolj a TV2-re, ahol a Gyilkos számokat, az NCIS-t és az NCIS Los Angelest vetítik 19:55-től.

 

Kedd
Kedd az EFOTT első napja. Ezen a napon lép fel például Ganxta Zolee és a Kartel 23 órától. De a balassagyarmati sörfesztivál is ezen a napon nyitja meg kapuit, ahol egy sörivó verseny után Janklovics Péter és Beliczai Balázs nevettet.

Családi programnak pedig tökéletes a szigligeti várjátékok, ahol a Szigligeti Palonai Magyar Bálint Hagyományőrző Egyesület tagjai fegyver és harcászati bemutatóin törekszenek arra, hogy minden bemutató alkalmával egy-egy újabb szeletet mutassanak be névadójuk korából. A kor fegyvereinek, harcászati módjának bemutatása mellett, kisebb csatajelenetekkel teszik színessé a műsorukat.

 

Szerda
E naptól kezdve egész héten (és majdnem egész nyáron; augusztus 28-ig) a Fővárosi Nagycirkuszba érkezik az orosz vízi cirkusz. Mágikus illúziókkal, bravúros artistamutatványokkal és a versenysportból érkezett szinkronúszókkal kápráztatják el a közönséget. A színpadról természetesen az állatok sem fognak hiányozni.

Az EFOTT-on ezen a napon lép fel az X-faktorból ismert Takács Nikolas 19:30-tól, éjféltől pedig a Ladánybene 27. Még előtte, délben pedig a Fundango divatbemutatót élvezhetjünk. A Hegyalja Fesztivál első napja is egyben a szerda, ahol 21:10-től az EDDA-t láthatjuk. A fesztivál nyitónapjától kezdve, egészen a végéig extrémsport bemutatókat, stand-up comedy-t nézhetünk és a Radio 1 Party is várja a bulizni vágyókat.

 

Csütörtök
Ha elég merész vagy, próbáld ki magad a PARTYZOO MISS TOP - BIKINI CONTEST 2011' -en, ugyanis csütörtökön Siófokon tartják a 7. fotózást a Siófok-Bamboo szigeten, 11-től délután 5-ig.

 

Péntek
21:00-tól a Szegedi Szabadtéri Játékok keretében A víg özvegy operett-et adják elő Bajor Imre és Haumann Péter szereplésével. A Coke Club-on pénteken lép fel Geszti Péter új zenekara, a Gringo Sztár. De a Harry Potter rajongók is örülhetnek, hisz ezen napon van az utolsó Harry Potter film premierje.

 

Szombat
A szombat a sport napja! Biciklirajongók lephetik el a Millenáris Velodromot Budapesten. Akit érdekel a kerékpársport legrégebbi szakága, illetve nem látott még ilyen jellegű versenyt, annak jó alkalom lehet a Pálya Edzőverseny-sorozat a pályasporttal kapcsolatos tapasztalatok begyűjtésére.

De a Balatonon is, egész pontosan Siófokon is lehet pár órát szentelni a sportnak ezen napon, ahol Az Egyetemi és Főiskolai Amatőr Kosárlabdázók Egyesülete (AKE) a Szabadtéri Sportok Egyesülete (SZSE) közreműködésével idén is megrendezi a Balaton Beach Tour versenysorozatot. A versenysorozat célja a nyári versenyzési lehetőség biztosítása 14 éves kortól felnőtt korosztályig, amatőr és profi játékosoknak egyaránt a Balaton parti strandokon, férfi, női és vegyes utcai kosárlabda és strandröplabda csapatok részére. Csatlakozz te is a versenysorozathoz az Ezüst Parton!

Valami csajosabb programra vágynál?
A Coke Club-on ezen a napon kerül megrendezésre a GLAMOUR Beach Parti. Délelőtt 10-től már regisztrálhatsz a hullahoppversenyre, délután 1-től pedig salsa és zumba órákon vehetsz részt. 14:00-tól kezdődik a hullahoppverseny (amin 100.000 Ft költőpénzt nyerhetsz), majd 16:00-tól latin aerobik óra várja a mozogni vágyókat. A Glamour Stílussarokban pedig egész nap várnak a stylistok, akik sminkelnek és hasznos tanácsokkal látnak el.
Este pedig egy nagyot bulizhatsz a Coke Club-on a Rise FM NiteRise Party-n.

 

Vasárnap
Az egész heti programok és pörgés után jól jön egy kis vasárnapi pihenés. Feküdj ki a napra barnulni, olvass egy jó könyvet, szörfölj a neten, vagy hódolj hobbijaidnak. Este pedig jöhet egy jó kis film: az RTL Klub-on a Gorilla bácsit nézhetjük meg, de ha valami igazán romantikusra vágyunk, akkor kapcsoljunk az HBO-ra, ahol 20:00-tól a Valentin napot adják.

 

 

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Eva Mendes anno határozott döntést hozott abban, hogy nem akar többet színészkedni. Most a magyarok miatt mégis rábólintott egy projektre.
Home&Design
A stílus, amely az ipari forradalom építészeti elemeit és esztétikáját ötvözi a modern dizájnnal, az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendett. Azonban, mint minden trendnek, ennek is megvannak a...
Lifestyle
Négy hozzávalóból már te is elkészítheted mindenki kedvenc szószát, ami garantáltan nem tartalmaz semmilyen káros adalékanyagot vagy épp tartósítószert.