Britney Spears Budapesten koncertezik

Az igazi visszatérő Britney Spears a Femme Fatale koncertturnéja keretében Budapestre látogat. A rajongóknak már nem kell sokat várniuk, hiszen a koncert 2011 szeptember 30-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában.

Britney Jean Spears alig 17 évesen robbant be a zenei életbe a Baby One More Time című albumával, ami csak a kezdet volt, hiszen azóta szinte évente hozott ki új albumokat. 2004-ben jelent meg a negyedik albuma az Int he Zone, amelyen példaképével, Madonnával énekelhetett együtt. Az énekesnő férjhez ment, két gyermeket szült, majd el is vált: kedvelt tini lányból botrányhősnő lett.

2007 meghozta Britney számára a visszatérést, hiszen Blackout című lemeze méltó folytatása volt korábbi albumainak. 2008-ban egy újabb albumot dobott ki az amerikai énekesnő, amely a Circus nevet viselte. Karrierjének tízedik évfordulóját a The Singles Collection című válogatáslemezével ünnepelte meg.

A Femme Fatale 2011 márciusában jelent meg és ennek a népszerűsítésére indította a Britney Spears Femme Fatale Tour-t, amelynek Kijev után következő állomása Budapest lesz. Egyébként a lemezen szereplő Hold It Against Me száma Amerikában a megjelenést követően rögtön toplistás lett.

 

Oldalak

Fashion&Beauty
Április 27-én szombaton rendezték meg a Perwoll Fenntartható Divat Nap-ot a Magyar Nemzeti Múzeumban, melynek keretén belül divatbemutatókon, kerekasztal beszélgetéseken, és izgalmas kiállításokon...
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...