Cukrásznak álltak a Comet-jelölt lányok

Nem múlhat el év VIVA Comet díjátadó gála nélkül, idén tizenegyedik alkalommal rendezik meg a zenei díjátadót. A felkészülés hajrájában „A legjobb férfi előadó” kategória jelöltjei egy kalandparkos kiránduláson vettek részt, „A legjobb női előadó” öt csodás versenyzője pedig az édes sütemények között lazítottak nem sokkal a nagy nap előtt.

Ma délelőtt a belváros szívében elhelyezkedő Sugar Shop cukrászdában öt gyönyörű énekesnő Wolf Kati, Tóth Gabi, Lola, Barbee és Rami ült egy asztalhoz, ahol belekóstolhattak a design cukrászat rejtelmeibe. Június tizedikéig a Comet időpontjáig a lányoknak nagyon sok a feladatuk éppen ezért jól jön egy kis lazítás a színes finomságok között.

Minden lány a maga stílusában csodaszép, színes muffinokat készített. Tóth Gabi a tőle megszokott vadsággal díszítette a sütiket, amelynek a közepébe még egy kést is komponált. Talán a legszorgalmasabban Barbee és Rami gyártotta az édességeket. Az ügyeskedés közben a lányokat a Comettel kapcsolatban faggattuk: "Én úgy gondolom, hogy az idei Comet legesélyesebb jelöltje Wolf Kati, hiszen kijutott a Dalfesztiválra is." - meséli Rami.

"Nem tudom, hogy ki a legesélyesebb arra, hogy gömbbel térjen haza, hisz mindannyian mások vagyunk. Úgy gondolom, hogy a Comet elsősorban a fiataloknak szól és én annak is nagyon örülök, hogy a fiatalabb korosztályhoz is eljut a zeném, illetve, hogy egyáltalán jelölt vagyok."- felelte kérdésünkre Kati.

A lányok remekül érezték magukat:
"Nagyon tetszettek a sütik, szeretem az ilyen kreatív dolgokat." - mondja Rami.

"Egyszerűen el vagyok ájulva a bolttól, nagyon tetszik, jó volt kipróbálni a design cukrászatot. A cukrászdába belépve, ahogy megpillantottam a sok színes finomságot arra gondoltam, hogy el kellett volna hoznom a nagyobbik lányomat, bár akkor biztos nem tértünk volna haza üres kézzel." - mesélte mosolyogva Kati.

Lola is élvezte a cukrásztanfolyamot: "A feszített Comet-készülődésben igazi terápia volt ez a kis cukrásztanfolyam, és ahogy láttam, Kati, Gabi, Barbee és Rami is élvezte a színes-cukros lazítást. Engem teljesen lekötnek és kikapcsolnak a hasonló pepecselős ugyanakkor kreatív tevékenységek. Korábban például karkötőket készítettem, de már rég nincs rá időm, így jólesett egy kicsit nosztalgiázni."

Minden lány a legtöbbet hozta ki magából ma is, ahogy napról napra a színpadon is, biztos vagyok benne, hogy bármelyik lány lecserélhetné a mikrofonját a cukrászsapkára, ennek bizonyítékai pedig az ennivaló finomságok, amelyeket készítettek.
 

Oldalak

Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.