Lilu lett az egyik legjobb

Az Up Club-ban megrendezett gálán gyönyörű ruhákban vonultak fel a legnépszerűbb hazai sztárok, akik izgatottan várták, hogy megtudják, kik voltak az elmúlt évben a Glamour olvasók kedvencei.

 
Idén harmadik alkalommal díjazta a Glamour az Év Nőit, az olvasók hét kategóriában szavazhattak kedvencükre. Az esemény iránt hatalmas volt az érdeklődés, több mint 23 ezer olvasó adta le a voksát. Az est házigazdája Rákóczi Feri volt, aki már az elmúlt években is vezényelte az estet. A jelölteken kívül számos ismert sztár tiszteletét tette, például Csomor Csilla, Dobó Ágnes, Sarka Kata, Détár Enikő, és a tehetségkutatóból ismert Wolf Kati.

Az első kiosztásra kerülő díj nem más volt, mint a „Glamour társadalmi díja”, amelyet a Multikultúra Egyesült vehetett át a magazin főszerkesztőjétől.

A kategória győztesek kihirdetése előtt a jelöltekről kisfilmeket láthattunk, amelyekben sok érdekes dologra derült fényt. A legjobb színésznőjének járó elismerésért Tompos Kátya, Gryllus Dorka, Schell Judit, Szinetár Dóra, és Gallusz Niki szállt harcba, majd a díjat az olvasók Gryllus Dorkának ítélték oda.

A legjobb divattervező Mojzes Dóra lett, aki stílszerűen saját kreációjában érkezett. Az év legjobb műsorvezetőjének járó jutalmat Lakatos Márk adhatta át a tavalyi év „legőszintébb díj” tulajdonosának: Lilunak, akit a Való Világ háziasszonyaként láthatunk a képernyőn. A legjobb énekesnőnek járó díjat Tóth Gabi vehette át, aki annyira örült az elismerésnek, hogy a meghatódottságtól elsírta magát. Az év legjobb modelljének járó szobrocskát Zsidró Tamás adhatta át Palvin Barbarának, akit Axente Vanessa, Fórizs Adina, Mihalik Enikő, és Srej Zsófi közül választottak kedvencnek az olvasók.

A legsármosabb férfi Takács Nikolas
Az X-faktor egykori döntőse elmondása szerint nem számított rá, hogy az éneklésen kívül bármilyen díjra jelölik, arra meg végképp nem, hogy nyerni fog. A hízelgő díjat Fehér Balázs, Kállay-Saunders András, Király Viktor és Kolovratnik Krisztián elől nyerte el.
A legszebb hajkategória idén sem maradt el, ezúttal a szintén X-faktoros, Janicsák Veca vehette át a díjat Jakó Erikától, a Revalilid termékmenedzserétől.

A Tchibo különdíjat adott át a legkülönlegesebb énekesnőnek, a díjat Harcsa Veronika vehette át, a Triumph pedig az év legnőiesebb sztárját díjazta, aki nem más lett, mint Szinetár Dóra.

A díjátadó végeztél divatbemutató következett, amelynek sztárvendége Demmer Erika volt, aki kizárólag erre az eseményre érkezett haza. Az este egy hajnalig tartó bulival folytatódott, ahol a sztárvilág színe-java mulatozott a táncparketten.
 

Oldalak

Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...