Godó Fanni - személyi edző

Bemutatkozás

Rengeteg sportot kipróbálva, köztük röplabda, verseny 10 tánc, moderntánc, kézilabda, ha a jelentősebbeket említem csak, tapasztalatot szereztem a sport több területén is és ezeket befejezve döntöttem az edzői pálya mellet, hogy segítsek Nektek is megszeretni minél több mozgásformát. Jelenleg a futás az egyetlen, amit versenyszinten űzök.

Fontos a sport az életemben, és fontosnak tartom, hogy becsempésszem a mindennapjaidba, hiszen mindenkinek van egy feles órája 2-3-szor egy héten, amit magára és az egészségére fordíthat!

A mozgás mindig életem része volt, de büszke vagyok rá, hogy kisegített egy komolyabb betegségemből is, az anorexiából, amelyből saját magam „húztam ki” és az akkor megszerzett tapasztalatokat, tudást is szeretném átadn, így láthatjátok hogy semmi sem lehetetlen, és senkinek sem kell beletörődnie abba, ha bármi elromlik az egészségünkkel kapcsolatban. Merj segítséget kérni, segítek.

Szakterületem, végzettségeim

Stretching, erőedzés, állóképesség fejlesztés, alakformálás, egészségmegőrzés, bármire van szükséged megpróbálom a maxiumot kihozni belőled, amelyhez 4 dolog kell:

Te-hozzáállásod-kitartásod-Én.

Próbálom folyamatosan bővíteni tudásom, hogy minél több területen segítsek vendégeimnek, illetve minden kérdésre válaszolni tudjak.

Futás és állóképességi sportok kiegészítő edzéseit is fontosnak tartom, nem elhanyagolható, amely az erősítésről is szól, és szívesen segítek ezen a területen is, ha tanácsra van szükséged.

Célom, hogy a helyes mozgásminta megtanítása legyen acélja mindenkinek, illetve prevencióban is tanácsot adhassak, mivel előzheted meg, illetve kezelheted az esetleges sport eredetű sérüléseket.

Mottóm egyszerű, de szerintem a legtisztább:

„Ne állj meg amikor elfáradtál, állj meg, amikor végeztél!”

Tanulmányok

  • International Wellness Institute (IWI) – Fitness instruktor
  • International Wellness Institute (IWI) – személyi edző
  • Garasport – Stretch&Roll (SMR body roller specialista)
  • FMS 1
  • Oriolus Med – Kinesio Taping / Sporttaping terapeuta
  • Oriolus Med - Köpöly terápia
  • Balance Mozgásakadémia - Flossing
  • Almásy Mozgásakadémia-Preventív Gerincedző
  • ­Almásy Mozgásakadémia – Pre- és Rehabalitációs tréner
  • Weider - Életmód és Táplálkozás Tanácsadó

Amit olvashatsz tőlem:

Edzéssel/tippekkel, tartásjavítással, futótippekkel kapcsolatos cikkeket szeretnék nektek megmutatni, és azt hogy minden korosztály életében az egészség a legfontosabb és ezt sporttal a legkönnyebb elérni Akár alakformálásról akár csak az egészség fenntartásáról legyen szó, vagy az idősebb korosztály rehabilitálásáról. Megpróbálom megszerettetni a sportot mindenkivelJ

Itt fordulhatsz hozzám

[email protected]

Instagram: https://www.instagram.com/godofanka.personaltrainer/?hl=hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/fitbyfanka

Szakértőnk, Godó Fanni elárulja, hogy hogyan hozhatjuk formába magunkat a karantén időszaka alatt egy egyszerű, de kemény otthoni farizomedzéssel, amihez csupán egy székre és néhány szabad percre van szükségünk. Mutatjuk a szuper gyakorlatok! - Videó