Hirdetés

Szabó Zsófi: "Nem érzem, hogy rossz műsorvezető volnék"

Hat nappal ezelőtt, január 11-én indult Szabó Zsófi új műsora, a Story Extra. A szőkeség kissé bizonytalan volt a kamerák előtt, még a legjóindulatúbb kommentelők, egy szóval a rajongói is megmondták, hogy nem vezette valami profin a műsort. Ám az ijfú menyasszony más véleményen van.

Nem volt ideje a felkészülésre

A Blikk készített nemrég interjút Zsófival, és megkérdezték tőle, hogy érzi magát az új műsorvezetői szerepben.

Zsófi bizonyára olvasta a kommenteket, illetve hallhatott ezt-azt, ugyanis így felelt a kérdésre: "Nem volt sok időm a felkészülésre, azért ezt nem előzte meg több hónapos próbafolyamat, nem volt felkészülési idő. Mindössze két alkalommal voltam a Fókusz stúdiójában, beálltam a díszletbe, és megnéztük, hogyan is mutat majd ez élesben. Ott találkoztam Gön­czi Gáborral, akinek meghallgattam a szakmai tanácsait, és miután megnézett, ennyit mondott: „Zsófi, nem féltelek. Sok sikert a műsorodhoz!” - mondta el az egykori sorozatsztár.

"Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esik rosszul néhány kommentelő beszólása. De nem vagyok kezdő, nem érzem magam rossznak. És akinek nem tetszik, amit csinálok, annak azt javaslom, írja le kommentben, mi a baja. Az is azt jelenti, hogy egyel többen nézik a műsort. Mert aki valamilyen, arról van vélemény, aki semmilyen, arról nincsen." - árulta el a napilapnak a szőkeség.

Kattints át, ha kíváncsi vagy mi volt a tévénézők véleménye!

Fotó: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!