Ezért tart búcsúkoncertet Radics Gigi!

A Megasztár korábbi győztese újra a tengerentúlra teszi át székhelyét, méghozzá az Angyalok Városába. Gigi családja házat bérel majd Los Angeles-ben és a tervek szerint néhány hónapig haza sem jönnek onnan.

A fő cél a nyelvtanulás

Az egyre csinosabb nővé cseperedő sztár mindig is dédelgetett amerikai karrierről szóló álmokat. Gigi céltudatosságát jól mutatja, hogy ő valóban tesz is azért, hogy ezek az álmok valóra váljanak. Családja mindenben segíti őt, hiszen időt, energiát és persze pénzt áldoznak arra, hogy Gigi a tengerentúlon is megmutathassa egyedülló tehetségét.

Már másodjára veszik célba Los Angelest, ahol Gigi elsősorban nyelvtanfolyamra jár majd, de a zenét sem fogja elhanyagolni.

"Pihenni fogunk, mondhatjuk azt is, hogy nyaralni megyünk. Az elsődleges cél a nyelvtanulás, beiratkoztunk egy másfél hónapos tanfolyamra. Nemrég megírtam életem első angol nyelvű dalát, aminek a demo felvételét én hangszereltem. Ezt kiviszem magammal, mert a tervek szerint Amerikában dolgozunk majd rajta" - mondta Gigi a Borsnak.

Cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!