"Először is megismerkedek önmagammal" - Így zajlik Polyák Lilla élete a válás után

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt házassága szinte tökéletes volt. Aztán kiderült, hogy a férj beleszeretett egy másik nőbe, az álompár pedig elvált. Lillának egyelőre nincs senkije, de szerinte jobb is ez így. A Budapesti Operettszínház sztárja előbb szeretne újra megismerkedni önmagával.

Új életet kezdett

Lillának nincs sok ideje a kesergésre, hiszen minden perce be van osztva. Márciustól a Marie Antoinette címszerepében lép színpadra, ott van a két fia, Zsombor és Bulcsú, akiket most már egyedül nevel, és persze ott van maga Polyák Lilla is, akivel újra el kezdett törődni.

"Nem hiszem, hogy ebbe a válásba én beletörtem. Most kezdem csak igazán élvezni az életet. Régóta nem voltam egyedül, mindig hosszú kapcsolataim voltak. Ráadásul, be kell ismernem, ijesztően kapcsolatfüggő voltam. Ennek ellenére nagyon hiszek a házasság intézményében, ahogy hiszek az igaziban is. Most új életet kezdek, és ezt a magammal való megismerkedéssel kezdtem" - mondta őszintén a színésznő a HOT! magazinnak adott interjújában.

Lilla heti három alkalommal jár edzeni, és fehérjediétán él. A fiai "panaszkodnak" ugyan, hogy már nem lehet úgy lötyögtetni a hasát, mint régen, de a kétgyerekes anyuka ilyenkor csak annyit felel: "Jól van ez így".

"Ez az én luxusom. Speedfitneszre járok és TRX-edzésekre. Nagyon jól érezem magam a bőrömben" - árulta el Lilla.

A cikk folytatását a második oldalon olvashatod!

Fotó: mediaklikk.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!