Van az a pénz! - 84 éves médiamogulhoz megy feleségül Mick Jagger exe

Jerry Hall - akit főként Mick Jagger gyerekeinek anyjaként emlegetnek - hamarosan feleségül megy a 84 éves Rupert Murdochhoz. Az öreg milliárdos, és állítólag olyannyira odáig van az 59 éves exmodellért, hogy meg is kérte a kezét. Hogy az érzés kölcsönös-e, azt csak a szőkeség tudja megmondani. A lenti képek alapján jól érzi magát az idős úr társaságában.

Csing, csing!

Van az a pénz, amiért egy nő szerelmes lesz. Bár még az is lehet, hogy az 59 éves Jerry Hall tényleg kedveli az öreget, azaz a jegyesét, a nála 25 évvel idősebb Rupert Murdochot. Az idős milliárdos a News Corporation vállalat elnöke, ennek a gigacégnek a tulajdonában van például a The Times napilap is.

Hall és Murdoch a Golden Globes-on már kéz a kézben jelentek meg, jelezve ezzel, hogy ők bizony már hivatalosan is egy párt alkotnak. Négy hónapja járnak, az eljegyzésüket pedig a The Times a "Születések, halálozások és házasságkötések" nevű rovatában adták hírül.

"Mr. Rupert Murdoch, Prudence, Elisabeth, Lachlan, James, Grace és Chloe Murdoch édesapja és Miss Jerry Hall, Elizabeth, James, Georgia és Gabriel Jagger édesanyja örömmel jelentik be, hogy eljegyezték egymást" - olvasható az újságcikkben.

A Murdoch família szóvivője a következőket nyilatkozta a Daily Mail Online-nak: "Nagyon élvezték azt a néhány hónapot, amelyet együtt töltöttek, és izgatottan várják az esküvőjüket." Murdochnak ez lesz a negyedik házassága, míg Jerrynek csak az első. A modell 1990-ben ugyan örök hűséget fogadott Mick Jaggernek valami hindu szertartás során Balin, de az a házasság a brit törvények szerint érvénytelen.

Kattints a második oldalra, ha érdekelnek Jerry és Rupert közös képei!

Fotó: dailymail.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!