Vigyázat, cukiságveszély! - Ilyen édes Mark Zuckerberg két hónapos kislánya

Mit tehet egy elmondhatatlanul gazdag férfit még vonzóbbá? Hát a két hónapos kislánya! Nem mintha szerintünk Mark Zuckerberg sármos lenne, de a baba igen jól áll a kezében. A Facebook alapító atyja rendszeresen tesz fel a Facebookra - hova máshova - képeket a kis Maximáról. Mutatjuk a fényképeket!

Maximálisan cuki

"Max első úszása. Imádja!" - fűzte a kommentárt a kép mellé Zuckerberg, aki menten elolvad a kislányától, akit a épp a karjában tart. Le sem tagadhatja, hogy imádja a gyereket! Mark posztja már több mint egymillió lájkot kapott és körülbelül 21 ezer ember kommentelt a kép alá.

A Facebook vezérigazgatója amúgy rendszeresen posztol képeket a kislányáról, így az egész világ tudhatja, hogy épp mit csinálnak.

A büszke apa legutóbb, január 8-án posztolt a kislányáról. A képen Mark épp Maximával a karjában várakozik az orvosnál; beoltatni vitte a kicsit. Szegény kislány itt még nem sejthette, hogy néhány percen belül valami fehér ruhás pacák egy hatalmas tűt fog a karjába szúrni. Azért is vág ennyire nyugodt képet.

A második oldalra kattintva további extracuki képeket találsz a kislányról!

Fotók: Facebook/Mark Zuckerberg

Oldalak

Szólj hozzá Te is!