Még mindig megy a marakodás Komár László hagyatékán

Három éve ment el a magyar rock and roll király, de családjában azóta sincs teljes nyugalom. Az énekes hagyatékával kapcsolatban ugyanis máig nem zárták le a dolgokat. Komár előző felesége közös, 12 éves lányuk nevében megtámadta a végakaratot. Ehhez persze az özvegynek, Krisztinának is van egy-két szava.

A 12 éves Karolina a felperes

Krisztina szerint az énekes egyfajta őrangyalként tekintett rá, talán éppen ezért vette kétszer is feleségül. Ám most pont ez az, ami jócskán megbonyolítja a kissé bonyolult helyzet mielőbbi rendezését.
Krisztina akkor lett másodszor is Komár László felesége, miután az elvált a most 12 éves kislány anyukájától.

Az énekes még akkor építtetett egy kétszintes családi házat, amikor Krisztina először a felesége volt. Válásuk után viszont nem osztották meg a vagyont, annak fele az asszony nevén maradt. Aztán második házasságuk alatt, 2011-ben a ház 100 százalékig Krisztina tulajdona lett, mivel a nő régi-új férjének tulajdonrészét is kifizette. Komárnak akkor ugyanis pénzre volt szüksége. A ház tulajdoni lapján tehát azóta csak Krisztina neve szerepel. Ezért az özvegy úgy véli, hogy Karolina anyukájának semmilyen alapja nincs ahhoz, hogy olyan szerződéseket kérdőjelezzen meg, amihez nincs köze. Krisztina pedig különösen visszásnak érzi azt, hogy a másik volt feleség a 12 éves kislány, Karolina nevében perel. 

Ha kiváncsi vagy arra, hogy milyen meglepő információ szerepel a beadványban, akkor lapozz a cikk második oldalára!

Fotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!