Király Viktor saját pénzét fektette amerikai karrierjébe

A Megasztár korábbi győztese mindig is álmodozott arról, hogy egyszer majd abban az országban is megcsillogtathatja tehetségét, ahol megszületett. Az Egyesült Államok színpadaira azonban nem könnyű meghívást szerezni, rengeteg idő, energia és persze pénz kell hozzá. Viktor is tudta ezt, ezért a cél érdekében, még a megtakarításait is hajlandó feláldozni.

Testvérénél lakik, ha New York-ban van

Az amerikai Voice-ban való részvétel óriási siker volt az énekes életében, de persze nem hozta egyből magával azt, hogy Viktor meg is éljen a műsorban kapott ismertségből. Már több koncertje is volt Amerikában azóta, tárgyalt befolyásos zenei producerekkel és az utcán is egyre többször ismerik fel, ám egyelőre még nem tiszta, hogy mi is lesz Viktorral a tengerentúlon.

Amikor New York-ban akad dolga, akkor ikertesvérénél Bennél húzza meg magát. Ben menyasszonyával bérel egy mindössze 25 négyzetméteres garzont, ami aztán még szűkösebbé válik, ha Viktor megérkezik hozzájuk. Ám egyelőre nincs elég pénze arra, hogy saját lakást béreljen a keleti-parti nagyvárosban, ahol rendkívül magasak az albérletárak.

"Kint egyelőre az a helyzet, hogy ugyan felismernek az utcán, de most még pénzt kell költenem azért, hogy pénzt kereshessek. Még nincs annyi fellépésem Amerikában, hogy hátradőlhessek, egyelőre a saját pénzemet fektetem bele az amerikai karrierembe. Havi több telt házas bulikból ugyan meg lehet élni, de egy kon­certnél még nem nagyon stimmel a matek" - mondta Viktor a Blikk szerkesztőségében, ahol az olvasók online feltett kérdéseire válaszolgatott.

A cikk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!