Ez Fenyő Iván véleménye a csücsörítve szelfiző nőkről

A sármos színész - aki maga sem tagadja, hogy volt idő amikor hajtotta az egyéjszakás kalandokat - a Facebookon osztotta ki azokat, akik túl merész képeket posztolgatnak magukról az interneten. Az erkölcscsősz szerepében: Fenyő Iván.

A szex vajon mi?

A színész, aki 8 éve kezdett bele a különféle spirituális irányzatok tanulmányozásába, egy rendkívül hosszú, néha kissé zavarosan megfogalmazott facebook-posztban elmélkedett a szexualitásról. Iván már régóta fontolgatta, hogy rajongói oldalán a szexhez való helyes hozzáállásról írjon, majd végül egy internetes cikk ösztönözte a poszt megírására. A mellékelt cikk egyébként azt próbálja bemutatni, hogy mi is a különbség egy meghitt szeretkezés és egy gyors pásztoróra között.

"Ha férfi létemre megnézek egy "átlagos" instagram oldalt, már ott is látom. Egyen lányok. Ugyanolyan ruhában, ugyanolyan fejjel, ugyanolyan arckifejezéssel (ami sztük szexi - mondjuk sokszor az is, de csak a felszínen. És semmi egyéniség, egyediség. Csak beállás a sorba. Megfelelés tehát. Vakság). Csábítanak, ha kell, ha nem. Ha épp valóban "kurvoid" a lány, vad, érzéki, tüzelő, tüzes, akkor még érthető is lenne, mert ilyen belül, de olyan is van, aki full nem az, és mégis csinálja, mert az a módi, ez a divat, így érvényesülhet csak - gondolja" - írja Iván, akinek gondolatait változtatás nélkül idézzük.

Iván szerint a túlzott internetes kitárulkozás miatt sok lány nem érti, hogy aztán miért is tartják őket könnyűvérűnek.

"Aztán, ha meg tapasztalja, hogy csak ezt veszik rajta észre és csak ezért közelednek felé, azaz erre akarják használni, amit épp mutat, vagy amivel felhívja magára a figyelmet, akkor meg nyafog, sértődik, sérül, bezár, kikéri magának és valóban nem is érti."

Ha tudni akarod mit mondott még Iván a szexről, akkor lapozz cikkünk második oldalára!

Fotó: Facebook

Oldalak

Szólj hozzá Te is!