Kellemetlen dolgok hangzottak el Vujity Tvrtkoról a bíróságon

A híres TV2-s riporter tanúként lett beidézve a Demcsák Zsuzsa és volt férje közötti perben. A tegnapi tárgyalás aztán rendkívül kellemetlen irányt vett: a volt férj ugyanis olyan dolgokat állított Tvrtkoról, amikkel sikerült zavarba hoznia... A férfi ügyvédje szerint pedig Demcsák vallomása több pontban is hibádzik.

Kínos vagy nem is igaz?

A Bors ma reggel megjelent cikke szerint Demcsák exe, a lopással, rongálással és testi sértéssel megvádolt Kiss József a tárgyaláson felvetette, hogy Tvrtko nem elfogulatlan az ügyben. Szerinte ugyanis Demcsák és Tvrtko rendkívül bizalmas dolgaikat is megosztják egymással, és ezek közül párat el is mesélt a bíróság és a nyílt tárgyaláson megjelent újságírók hada előtt.

Tvrtko szeme alaposan elkerekedett akkor, amikor egy olyan magánéleti sztorit hallott vissza a tárgyaláson, amit korábban kolléganőjének mesélt el. A hihetlennek hangzó történetet Tvrtko azonnal tagadta:

"Ebből a történetből egy szó sem igaz! Egy tisztességes, háromgyermekes apuka és család vagyunk" - mondta, majd a megjelent újságírókat is arra kérte, hogy az elhangzottakat kezeljék fenntartásokkal és semmiképpen se írják meg azt. Sőt, még sajtópereket is kilátásba helyezett, ha mégis megjelenne az elhangzott sztori. A Bors szerint a riporter még a bírónő segítségét is kérte, hogy a dolog ne kerüljön ki, de erre dr. Sághi Borbála közölte, ő ezt nem akadályozhatja meg, mivel a tárgyalás nyílt.

Kiss József ügyvédje szerint Demcsák Zsuzsa vallomása több ellentmondást is tartalmaz. Hogy mik ezek, azt cikkünk következő oldalán olvashatod!

Fotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!