Meglepő választás: 16 évvel fiatalabb kollégájába szerelmes Polyák Lilla

A színésznő tavaly decemberben jelentette be, hogy 20 évnyi kapcsolat után szakít férjével, Homonnay Zsolttal. Akkoriban több helyen is arról lehetett olvasni, hogy a válás kifejezetten megviselte a csinos művésznőt, ám úgy tűnik mindez a múlté, hiszen Lilla újra szerelmes! Méghozzá egy nála 16 évvel fiatalabb, sármos kollégájába...

Már a férje is tud róla

Polyák Lilla házon belül, vagyis az Operettszínházban találta meg új kapcsolatát. A Marie Antoi­nette próbái közben került közel Gömöri András Mátéhoz, aki a darabban történetesen éppen Lilla szeretőjét alakítja. A fiatal és jóképű tehetség a próbákon kívül is szeretett volna találkozni a nővel, ám ő egy ideig elhárította a közeledését. De aztán Lillát is érdekelni kezdte a kitartó fiú...

"Egyszerűen nem értettem, miért ostromol, és rendre lemondtam a felkínált találkozókat. Egyszer aztán beállított a kedvenc kávémmal, ami nagyon jólesett. Egyre többet beszélgettünk, és ez feltűnt a kollégáknak és a darab rendezőjének, Kerónak is. A férjemmel való különválás után jól éreztem magam hármasban a gyerekekkel, nem így terveztem, de olyan erős volt köztünk a vonzalom, hogy be kellett látnom, szükségem van Máté közelségére" - mesélte Lilla a Blikknek.

Bár a kapcsolat még meglehetősen friss, Lilla máris megosztotta titkát volt férjével, Homonnay Zsolttal. Válásukat egyébként még nem mondták ki, de a folyamat már visszafordíthatatlan. Zsolt is új kapcsolatba kezdett már, egy csinos táncosnővel jár együtt. Zsoltnak és Lillának két közös fia van.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit mondott Lilla 23 éves hódítója a bimbódzó kapcsolatról, akkor lapozz a cikk második oldalára!

Fotó: Mediaklikk.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!